صلح میرزایی:
رئیس جمهور آینده به فرهنگ هم اهمیت بدهد/ بیکاری و معیشت مردم درست شود
کارگردان سریال «حکایت های کمال» گفت:چند سالی است که شاهد این هستیم مسائل فرهنگی اصلا اولویتی برای دولت ندارد به خصوص سینما و تلویزیون که روی مردم تاثیر به سزایی دارند. از دولت بعدی می خواهیم به مسائل فرهنگی نیز اهمیت بیشتری دهد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «قدرت اله صلح میرزایی» کارگردان سریال «حکایت های کمال» درباره انتظارش از رئیس جمهور آینده گفت: انتظار دارم ضمن حفظ انقلاب و آرمان های امام(ره) و شهدا به وضع معیشتی مردم رسیدگی کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی ادامه داد: گرانی که در جامعه وجود دارد گریبان همه را گرفته است و باید فکری به حال وضعیت اقتصادی شود. همچنین ضمن حفظ منافع ملی باید روابط بین المللی و خارجی را هم حفظ کند.
,
این کارگردان افزود: بیکاری فارغ التحصیل های دانشگاه خیلی زیاد شده است و انتظار داریم رییس جمهور به اینها نیز اهمیت دهد. نکته بعدی این است که به روستاها و کشاورزها اهمیت بیشتری بدهند تا وابستگی شان به کشورهای خارجی به لحاظ محصولات کشاورزی و دامداری کم شود. از سویی باید فکری اساسی به حال بی آبی کنند.
,
صلح میرزایی بیان داشت: چند سالی است که شاهد این هستیم مسائل فرهنگی اصلا اولویتی برای دولت ندارد به خصوص سینما و تلویزیون که روی مردم تاثیر به سزایی دارند. از دولت بعدی می خواهیم به مسائل فرهنگی نیز اهمیت بیشتری دهد.
,
انتهای پیام
,
منبع: فارس
,
ارسال دیدگاه