بهره‌برداری از طرح‌های ملی با ارزش ۲۱ هزار میلیارد تومان با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس جمهور

بهره‌برداری از طرح‌های ملی با ارزش ۲۱ هزار میلیارد تومان با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس جمهور
آیین بهره‌برداری از طرح‌های ملی وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و ورزش و جوانان در سراسر کشور با ارزش سرمایه‌گذاری ۲۱ هزار میلیارد تومان و با حضور ویدئو کنفرانسی رییس جمهوری آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیین بهره‌برداری از طرح‌های ملی وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و ورزش و جوانان در سراسر کشور با ارزش سرمایه‌گذاری ۲۱ هزار میلیارد تومان و با حضور ویدئو کنفرانسی حجت‌الاسلام روحانی رئیس‌جمهور برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
در این مراسم بهره برداری از ۳۷ پروژه بزرگراهی، بندری و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و همچنین افتتاح سالن های چند منظوره ورزشی ۶ هزار نفره در شهرهای ساری و شیراز و ۲۶۲ فضای ورزشی دیگر در سطح کشور را انجام شد. 
,
 
,
همچنین افتتاح سه پست اسکله نفتی، انواع سامانه های اعلام حریق و سامانه مرجع دریایی در استان‌های مازندران و بوشهر از جمله ۱۶ پروژه بندری هستند که امروز با حضور رییس جمهور به بهره برداری می رسند.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه