کارشناس مذهبی مطرح کرد؛

دست‌های خالی مسئولان فرهنگی البرز در آستانه عید ولایت

دست‌های خالی مسئولان فرهنگی البرز در آستانه عید ولایت
حجت الاسلام موسوی گفت: متولیان فرهنگی استان سالانه نهایتا با نصب یک بنر این روز را گرامی می‌دارند؛ آیا واقعا عظمت غدیر این است؟ اینجاست که ضعف کار فرهنگی بیش از پیش نمایان می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کارشناس مذهبی در گفتگو با "تیتریک" گفت: یکی از وظایف ما مسلمانان؛ زمینه سازی و گسترش فرهنگ مهدویت و جلوگیری از تاخیر در ظهور آن حضرت است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,

حجت الاسلام علی موسوی ادامه داد: استراتژی انتظار؛ یعنی کلان نگری و به کارگیری همه نیروها و توانایی‌ها برای تحقق ظهور حضرت. این امر تحقق نمی‌یابد، مگر اینکه در این عرصه از هرگونه برنامه منفعلانه دوری کرده و خود را به یک برنامه فعال و پر تحرک واداشته تا با سازماندهی همه نیروها و توان موجود به اهداف مورد نظر دست یابیم.

, حجت الاسلام علی موسوی ادامه داد: استراتژی انتظار؛ یعنی کلان نگری و به کارگیری همه نیروها و توانایی‌ها برای تحقق ظهور حضرت. این امر تحقق نمی‌یابد، مگر اینکه در این عرصه از هرگونه برنامه منفعلانه دوری کرده و خود را به یک برنامه فعال و پر تحرک واداشته تا با سازماندهی همه نیروها و توان موجود به اهداف مورد نظر دست یابیم.,

وی افزود: برای تحرک لازم در این زمینه باید آینده نگری داشت؛ زیرا بدون تبیین روشن آینده نمی توان برنامه درستی تدوین کرد.

, وی افزود: برای تحرک لازم در این زمینه باید آینده نگری داشت؛ زیرا بدون تبیین روشن آینده نمی توان برنامه درستی تدوین کرد.,

این کارشناس تصریح کرد: همچنین باید از تمام ظرفیت های موجود در جامعه استفاده کرد تا انتظار به معنای واقعی کلمه شکل بگیرد، در نتیجه راه از بیراهه شناخته شود و گرفتارِ انتظار منفی و ایستا نشویم.

, این کارشناس تصریح کرد: همچنین باید از تمام ظرفیت های موجود در جامعه استفاده کرد تا انتظار به معنای واقعی کلمه شکل بگیرد، در نتیجه راه از بیراهه شناخته شود و گرفتارِ انتظار منفی و ایستا نشویم.,

حجت الاسلام موسوی گفت: باید تلاش کرد تا نقاط آسیب پذیر را شناخت و سعی در حل این آسیب ها داشت؛ به‌عنوان نمونه، نباید با طرح افراطی ملاقات با امام زمان(عج)، اساس مهدویت را در ملاقات خلاصه کرد، چرا که با عدم تحقق ملاقات، عده ای دچار یاس و نا امیدی می شوند و یا به طرح یک طرفه قهر و غضب امام پرداخت.

, حجت الاسلام موسوی گفت: باید تلاش کرد تا نقاط آسیب پذیر را شناخت و سعی در حل این آسیب ها داشت؛ به‌عنوان نمونه، نباید با طرح افراطی ملاقات با امام زمان(عج)، اساس مهدویت را در ملاقات خلاصه کرد، چرا که با عدم تحقق ملاقات، عده ای دچار یاس و نا امیدی می شوند و یا به طرح یک طرفه قهر و غضب امام پرداخت.,

وی ادامه داد: همچنین بایستی مراقب باشیم، مفهوم انتظار؛ تحریف نشود و اندیشه های نادرست (مانند ظلم پذیری و...) در جامعه حاکم نگردد.

, وی ادامه داد: همچنین بایستی مراقب باشیم، مفهوم انتظار؛ تحریف نشود و اندیشه های نادرست (مانند ظلم پذیری و...) در جامعه حاکم نگردد.,

این مدرس حوزه افزود: دشمن از هر حربه ای استفاده می کند تا جلوی رشد تفکر مهدویت را در جامعه اسلامی بگیرد و یا آن را تحریف کند.

, این مدرس حوزه افزود: دشمن از هر حربه ای استفاده می کند تا جلوی رشد تفکر مهدویت را در جامعه اسلامی بگیرد و یا آن را تحریف کند.,

حجت الالسلام موسوی بیان کرد: متاسفانه در زمینه فرهنگی برای تبلیغ ظهور و شناخت امام زمان(عج) به شدت ضعف داریم؛ و متناسب با پیشرفت تکنولوژی تولیدات فرهنگی بروز نشده اند.

, حجت الالسلام موسوی بیان کرد: متاسفانه در زمینه فرهنگی برای تبلیغ ظهور و شناخت امام زمان(عج) به شدت ضعف داریم؛ و متناسب با پیشرفت تکنولوژی تولیدات فرهنگی بروز نشده اند.,

وی افزود: در مقابل، دشمن متناسب با پیشرفت تکنولوژی در صدد تخریب و تحریف مباحث مهدویت است و در این زمینه میلیاردی هزینه می کند.

, وی افزود: در مقابل، دشمن متناسب با پیشرفت تکنولوژی در صدد تخریب و تحریف مباحث مهدویت است و در این زمینه میلیاردی هزینه می کند.,

این کارشناس ادامه داد: در آستانه عید بزرگ غدیر هستیم و این ضعف هر سال در این روز بیشتر نمایان می شود؛ صاحب غدیر امام زمان(عج) است ولی متاسفانه محتوای فاخر و آتش به اختیار در این زمینه کم داریم.

, این کارشناس ادامه داد: در آستانه عید بزرگ غدیر هستیم و این ضعف هر سال در این روز بیشتر نمایان می شود؛ صاحب غدیر امام زمان(عج) است ولی متاسفانه محتوای فاخر و آتش به اختیار در این زمینه کم داریم.,

وی گفت: متولیان فرهنگی استان هر سالانه نهایتا با نصب یک بنر این روز را گرامی می دارند؛ آیا واقعا عظمت غدیر این است؟ اینجاست که ضعف کار فرهنگی بیش از پیش نمایان می شود.

, وی گفت: متولیان فرهنگی استان هر سالانه نهایتا با نصب یک بنر این روز را گرامی می دارند؛ آیا واقعا عظمت غدیر این است؟ اینجاست که ضعف کار فرهنگی بیش از پیش نمایان می شود.,

حجت الاسلام موسوی در خاتمه خاطرنشان کرد: در فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی باید کاری کنیم که باورهای غلط مردم تغییر کند نه رفتار آنها، زیرا باور مردم بر رفتار آنها قالب است؛ هر وقت به این سطح در زمینه کارهای فرهنگی رسیدیم آن وقت پیشرفت را حس می کنیم.

, حجت الاسلام موسوی در خاتمه خاطرنشان کرد: , در فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی باید کاری کنیم که باورهای غلط مردم تغییر کند نه رفتار آنها، زیرا باور مردم بر رفتار آنها قالب است؛ هر وقت به این سطح در زمینه کارهای فرهنگی رسیدیم آن وقت پیشرفت را حس می کنیم.,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه