سرپرست پلیس راه مازندران اعلام کرد

سفر به مازندران ممنوع/ممنوعیت‌های تردد در تعطیلات عید قربان تشدید می‌شود

سفر به مازندران ممنوع/ممنوعیت‌های تردد در تعطیلات عید قربان تشدید می‌شود
هادی عبادی گفت: تمامی مبادی ورودی مازندران همچنان به روی خودرو‌های غیر بومی مسدود است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هادی عبادی در گفت و گو با خبرنگار بلاغ، اظهار کرد: ممنوعیت‌های کرونایی باتوجه تعطیلات عید قربان به‌صورت سخت‌گیرانه در محور‌های شمال تداوم خواهد داشت.

وی با بیان اینکه محدودیت‌های تردد کرونایی به شدت در مبادی ورودی استان در حال اجرا است، گفت:تمامی مبادی ورودی مازندران همچنان به روی خودرو‌های غیر بومی مسدود است.

سرپرست پلیس راه مازندران افزود:پلیس در مبادی ورودی استان در محور‌های هراز، کندوان، سوادکوه و محور‌های شرقی و غربی استان به صورت ایست و بازرسی مستقر شده و اجازه تردد به خودرو‌های غیر بومی را به هیچ وجه نمی‌دهد.

این مسئول از افراد خواست با توجه به وضعیت قرمز کرونایی مازندران از سفر به این استان خودداری کنند.

عبادی با بیان ترافیک عادی و روان در جاده‌های استان، گفت:مرکز کنترل ترافیک پلیس راه مازندران با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه