رییس کمیسیون شهر هوشمند شورای شهر کرج:

جانمایی مرکز جدید دفن زباله در خارج از کرج پیگیری شود/ تولید شیرابه زباله تهدیدی برای سفره های زیرزمینی است

جانمایی مرکز جدید دفن زباله در خارج از کرج پیگیری شود/ تولید شیرابه زباله تهدیدی برای سفره های زیرزمینی است
عمار ایزدیار به اوضاع آشفته و نا به سامان تنها مرکز دفن زباله کرج واکنش نشان داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از "تیتریک"؛ اوضاع نابسامان مرکز دفن زباله حلقه دره و چرخه نادرست جمع‌آوری، دفن و آلوده شدن بیش از پیش محیط زیست معضلی است که مدتها توسط مسئولین شهری پیگیری می شود و با واکنش های متعددی همراه بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
رییس کمیسیون شهر هوشمند، اقتصاد شهری و مشارکت شورای شهر کرج در پستی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: باید در کارگروه مدیریت پسماند استان موضوع جانمایی مرکز جدید دفن زیاله در خارج از جغرافیای کرج پیگیری شود تا زباله سایر شهرهای البرز در آنجا دفن و پردازش شود.
,
 
,
, ,
 
,
عمارایزدیار ادامه داد: در اثر این اتفاق مشکل تولید شیرابه زباله که تهدیدی برای سفره های زیرزمینی است و همین طور سایر مشکلات زیست محیطی دره فروکش می نماید و بالطبع با برداشتن فشار از شانه این مرکز می توان بهره برداری از آن را افزایش داد.
,
 
,
وی با بیان اینکه در جریان بازدید مسئولان ارشد شهری از سایت دفن زباله حلقه دره و مرکز نگهداری سگ های بلاصاحب با اشاره به برنامه ریزی صورت گرفته برای ساماندهی وضعیت این محل، تصریح کرد: با بهره برداری و تکمیل پروژه هایی همچون ایجاد لندفیل مهندسی بهداشتی، توسعه و افزایش ظرفیت کارخانه کمپوست، استحصال گاز از پسماند و ... شاهد تغییرات محسوسی در وضعیت این مجموعه خواهیم بود.
,
 
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه