اخبار داغ

گزارش تصویری/

تصاویر/صمون؛ نان مورد علاقه کربلایی‌ها

تصاویر/صمون؛ نان مورد علاقه کربلایی‌ها
صَمون نام نانی است یونانی که از گذشته‌های دور وارد سبد غذایی مردم عراق شده است. برای پخت این نان، بعد از تهیه خمیر و استراحت یک ساعته در قدح خمیرها را روی میزی می‌ریزند و آن را به وزن‌های ۲۵۰ گرمی تبدیل می‌کنند. خمیر جدا شده چانه نام دارد. چانه‌ها را مقداری پهن می‌کنند. ولی چانه پهن شده باید لوزی شکل باشد.
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛صَمون نام نانی است یونانی که از گذشته‌های دور وارد سبد غذایی مردم عراق شده است. برای پخت این نان، بعد از تهیه خمیر و استراحت یک ساعته در قدح خمیرها را روی میزی می‌ریزند و آن را به وزن‌های ۲۵۰ گرمی تبدیل می‌کنند. خمیر جدا شده چانه نام دارد. چانه‌ها را مقداری پهن می‌کنند. ولی چانه پهن شده باید لوزی شکل باشد. برای پخت نان صمون از آرد سفید (ستاره) استفاده می‌کنند و سوخت تنورهای صمون پز گاز و گازوئیل و سیکل پخت آن کاملاً سنتی است. نان تولیدی اصولاً پوک و متخلخل و لانه زنبوری است و برخلاف نان‌های ساندویچی تمام قسمت‌های داخلی این نان خوردنی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

, , , , , , , , , , , , , , , ,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه