مشکلات رفاهی داد فرهنگیان را درآورد؛
گلایه معلمان از ارائه نامه تسهیلات ۲میلیاردی به یک کارشناس در سیستان وبلوچستان/ یک مسئول: نامه منتشر شده گواهی اشتغال بود
رئیس اداره تعاون، رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش سیستان وبلوچستان در پاسخ به گلایه فرهنگیان استان، گفت: بانکها با شرایط خاص خود و با ارائه گواهی اشتغال بکار به همه افراد متقاضی ذیصلاح، تسهیلات پرداخت می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، انتشار تصویر نامه ارجاع یکی از کارشناسان حوزه تعاون اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان برای دریافت وام ۲ میلیارد ریالی در فضای مجازی در حالی زمینه تعجب و البته گلایه فرهنگیان را به دنبال داشت که به گفته این قشر؛ به راحتی نمی توان از صندوق های آموزش و پرورش وامی بیش از ۵۰ میلیون تومان دریافت کنند.
شماری از فرهنگیان نیز با بیان اینکه قوانین موجود برای دریافت 50 میلیون وام بسیار سخت است، گفتند: اینکه ضامن حتما باید از آن بانک حقوق بگیر باشد کار را دشوار کرده، از سوی دیگر فرهنگیان حقوق بگیر بانک ملی هستند و نمی توانند ضامن شوند و این امر باعث شده تا به علت نبود ضامن نتوانیم از بانکهای دیگر وام دریافت کنیم؛ حال انتشار چنین موضوعی طبیعی است که منجر به گلایه معلمان و بازنشستگان فرهنگی شود.
همه کارکنان متقاضی با رعایت ضوابط می توانند از تسهیلات بانکی بهره مند شوند
غلامی، رئیس اداره تعاون رفاهی و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان بیان کرد: تمامی شعب سراسر استان به متقاضیان ذیصلاح که دارای سند مالکیت مسکن، سه فقره ضامن کارمند، معدل کارکرد حساب و با کارمزد 18 درصد براساس ضوابط بانکی تسهیلات پرداخت می کنند.
,
,
,
, همه کارکنان متقاضی با رعایت ضوابط می توانند از تسهیلات بانکی بهره مند شوند, همه کارکنان متقاضی با رعایت ضوابط می توانند از تسهیلات بانکی بهره مند شوند,
,
,
,

,
وی افزود: افراد متقاضی می توانند با ارائه گواهی اشتغال بکار از محل خدمت خود به بانک فرآیند اخذ تسهیلات را دنبال کنند.
غلامی ادامه داد: همه کارکنان متقاضی با رعایت ضوابط می توانند از تسهیلات متنوع بانکی با مبالغ مختلف بهره مند شوند؛ البته اینگونه تسهیلات متفاوت با وامهای مرابحه که با کارمزد ۱۲ درصد از سوی بانک ملی به فرهنگیان پرداخت می گردد می باشد.
تصویر منتشر شده گواهی اشتغال بوده است
داوود گلی، سخنگوی آموزش و پرورش سیستان وبلوچستان هم در ادامه این مطلب به خبرنگار ما بیان کرد: همه بانک ها به هر فرد متقاضی که سه شرط موجود یعنی دارا بودن سه ضامن، سند مالکیت و چک صیاد داشته باشند و میانگین حساب که جزئی از قواعد بانک ها است؛ وام ارائه می دهند.
وی با بیان اینکه این امر خارج از قاعده و مشمول افراد خاص نیست، گفت: یکی از مدارکی که بانک برای تخصیص وام نیاز دارد گواهی اشتغال به کار است که تصویر منتشر شده نیز گواهی اشتغال بوده که فرد متقاضی به بانک برای دریافت وام معرفی شده است.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
, تصویر منتشر شده گواهی اشتغال بوده است, تصویر منتشر شده گواهی اشتغال بوده است,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه