رئیس ستاد بزرگداشت علامه حسنزاده آملی اعلام کرد؛
راهاندازی دبیرخانه علامه حسنزاده آملی/ سبک زندگی علامه ذوالفنون ترویج شود
جلیل مرتضوی گفت: تا نخستین سالگرد علامه در نظر داریم با ایجاد دبیرخانه و جمع اوری خاطره ها، مراوده هاو دلنوشته ها بعنوان کتاب رونمایی کنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ؛حجت الاسلام سید جلیل مرتضوی سه شنبه شب در نشست خبری به مناسبت بزرگداشت اربعین علامه حسن زاده آملی اظهار کرد: فردا با حضور شاگردان علامه و خانواده ایشان و مهمانانی از سراسر کشور در مصلی مراسمی گفتگو محور برگزار خواهد شد .
وی با بیان اینکه در مساجد و حسینیهها مراسم خودجوش برگزار خواهند کرد، افزود: روز پنجشنبه در روستای ایرای به صورت محدود مراسمی به مناسبت بزرگداشت اربعین علامه برگزار می شود.
رئیس ستاد بزرگداشت علامه حسن زاده آملی به بیش از ۲۰۰ عنوان کتاب از علامه اشاره کرد و یادآور شد: متاسفانه از این تعداد تنها۹۰ کتاب به چاپ رسیده است و ۱۱۰ کتاب هنوز چاپ نشده است، که تمام آنان از ارزش علمی بالایی برخوردار هستند.
وی از خصوصیات علامه، مردمی بودن و سبک زندگی اخلاقی دینی ایشان گفت و خاطرنشان کرد: هرچه از خصوصیات اخلاقی علامه بگوییم کم است، بسیار مردمی بودند، سبک زندگی دارد که باید در کشورمان و شهرمان نهادینه شود.
امام جمعه آمل تصریح کرد: تا نخستین سالگرد علامه در نظر داریم با ایجاد دبیرخانه و جمع اوری خاطره ها، مراوده هاو دلنوشته ها بعنوان کتاب رونمایی کنیم.
وی از برگزاری کنگره بین المللی در اولین سالگرد علامه خبر داد و اظهار کرد: درصدد هستیم کنگره بین المللی برای علامه ، به منظور ترویج سبک زندگی و درجه علمی این عالم بزرگوار برگزار کنیم.
مرتضوی ادامه داد: علامه منشا خیر و برکات بوده است، به این عالم توحیدی بدهکاری معنوییی عظیمی داریم و سبک زندگی ایشان که در جامعه مسیر دینداری بود باید در جامعه تسریعی پیدا کند.
وی با تاکید اینکه هدف ما ترویج سبک زندگی علامه است، خاطرنشان کرد: تا سالگرد چندین برنامه را برنامه ریزی خواهیم کرد و هدف ما سبک زندگی علامه که منحصربه فرد بوده و درسی برای ماست، است عملیاتی کنیم و قطعا این رویه باعث می شود جامعه از ناهنجاری ها را نجات یابد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه