سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد خبرداد:

قریب۸هزار یزدی متقاضی دریافت بیمه بیکاری/ شهرستانهای صنعتی یزد بیشترین دریافت کننده بیمه بیکاری را دارند

قریب۸هزار یزدی متقاضی دریافت بیمه بیکاری/ شهرستانهای صنعتی یزد بیشترین دریافت کننده بیمه بیکاری را دارند
سرپرست تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان یزد گفت:در استان یزد ۷ هزار و ۷۳۰ نفر در سامانه جامع روابط کار جهت دریافت بیمه بیکاری ثبت نموده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا فلاحتی سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا،گفت: با شیوع ویروس کرونا و در جهت جلوگیری از شیوع این بیماری، سامانه جامع روابط کار توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای ثبت نام متقاضیان بیمه بیکاری، شکایات کارگری و ... راه اندازی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,
 
,
وی با اشاره به اینکه ۷ هزار و ۷۳۰ نفر در سامانه جامع روابط کار جهت دریافت بیمه بیکاری ثبت نموده اند گفت: از این تعداد ۴۱نفر از بخش کشاورزی، ۴ هزار و ۱۴۵ از بخش صنعت و ۳ هزار و ۵۴۴ نفر از بخش خدمات می باشند. که پس از پالایش های صورت گرفته ۵ هزار و ۳۵ نفر مشمول دریافت بیمه بیکاری شناخته شده و ۵۴۱ نفر نیز غیرمشمول و مابقی درخواست ها در کارتابل متقاضی است و همچنان برای این اداره ارسال نشده است.
,
 
,
فلاحتی با بیان اینکه قریب به ۶۰ درصد متقاضیان دریافت بیمه بیکاری را آقایان و مابقی را خانم ها تشکیل می دهند افزود: در حال حاضر ۳ هزار و ۹۰۴ نفر در استان از مقرری بیمه بیکاری استفاده می کنند و ۱۵۹ درخواست نیز در حال بررسی توسط کارشناسان این اداره کل در شهرستان های استان می باشد.
,
 
,
وی گفت: بیشترین دریافت کنندگان بیمه بیکاری مربوط به شهرستان های یزد، اردکان و میبد می باشد و شهرستان بهاباد نیز کمترین دریافت کننده بیمه بیکاری را دارد.
,
 
,
سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد خاطرنشان کرد: در سال گذشته با شیوع ویروس کرونا مشاغل زیادی دچار آسیب شدند که در این بین بیشترین صدمه را بخش خدمات و گردشگری دریافت کردندکه امیدواریم در سال جاری با شروع واکسیناسیون عمومی بخش گردشگری و خدمات استان رونق دوباره خود را به دست آورد.
,
 
,
انتهای پیام/ک
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه