بالاخره قیمت نیمار چقدر است؟

بالاخره قیمت نیمار چقدر است؟
چهارماه پیش بود که نیمار ستاره 21 ساله باشگاه سانتوس با امضای قراردادی به باشگاه بارسلونا پیوست ولی به نظر می رسد که پروسه مالی این انتقال هنوز با بحث های متعددی همراه است. بین آن مبلغی که طبق اعلام سران سانتوس، آنها از بارسا دریافت کرده اند و مبلغی که بارسایی ها به عنوان مبلغ پرداختی از آن یاد می کنند 40میلیون یورواختلاف است و دراین میان سران دو شرکت دی.آی.اس و تیه سا که بخشی از حقوق این بازیکن برزیلی را دراختیار داشتند، اعلام کرده اند که برای دفاع از حقشان این پرونده را دادگاهی کرده و تا انتها آن را دنبال می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناسران باشگاه سانتوس مدارکی را به دادگاه شهر سائوپائولو ارائه کرده اند که طی آن مشخص شده که سران باشگاه بارسلونا تنها 17.1 میلیون یورو به سانتوس پرداخت کرده وقرار بر این بوده که 40% از این مبلغ قرارداد نیمار به شرکت دی.آی.اس و 5% نیز به تیه سا پرداخت شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, .,

 

,

یکی از مدارک ارائه شده از سوی سران باشگاه سانتوس به دادگاه، نامه ارسالی از سوی ساندرو روسل به اودیلیو رودریگس (رئیس موقت باشگاه سانتوس در زمانی که لوئیس د اولیویرا بیمار بود) بود که میلتون نووس خبرنگار،به این نامه دسترسی پیدا کرده

,

 

,

در بخشی از این نامه می خوانیم:« همان طور که شما سران باشگاه سانتوس می دانید، قیمت کلی این انتقال با تمام حقوق قانونی و اقتصادی نیمار، 17.1 میلیون یورو بوده است و این مبلغی است که در قرارداد امضا شده بین سران دو باشگاه درج شده است. سران باشگاه بارسلونا تمام مبلغ موردذکر را به باشگاه سانتوس پرداخت کرده واین مبلغ بین باشگاه سانتوس و شرکت های تیه سا و دی.آی.اس تقسیم خواهد شد.  باقی مانده پول تا قیمت 57 میلیون یورو (یعنی همین 40 میلیون یورو که مورد بحث است)که توسط نایب رئیس باشگاه بارسلونا اعلام و در وب سایت خبری این باشگاه نیز منتشر شده، به مسائل دیگری مرتبط است که طی آن باشگاه بارسلونا می بایست برای حل توافقات قبلی با طرفین دیگری پرداخت می نمود. با قراردادی که بارسا با باشگاه سانتوس به امضا رساند، نتوانست به آن توافقات عمل کند به همین خاطر پرداخت مبالغ مضاعف، هزینه مضاعفی برای باشگاه بارسلوونا خواهد بود

, ,

 

,

(احتمالا این نامه بدان معناست که بارسا برای خرید نیمار مبلغ 17.1 میلیون یورو پرداخت کرده و نه 57 میلیون یورو.

, (, .,

 

,

 

,

دراین میان سران شرکت دی.آی.اس مالک 40% از حقوق نیمار، از این بازیکن 21 ساله، سران بارسلونا و واگنر ریبه یرو، مدیربرنامه های نیمار توضیحاتی را می خواهند . قاضی دادگاهی که بررسی این پرونده را برعهده دارد، نامه ای برای نیمار ارسال کرده تا بدین ترتیب صحبت های او را بشنود . چرا که این روزها وکلای قضایی او در سانتوس فعالیتی ندارند.

, .,

 

,

طبق اعلام روبرتو مورنو، وکیل شرکت دی.آی.اس، این جنجال برسر انتقال نیمار به بارسلونا به وجود آمده و سران فیفا هم حالا توضیحاتی رادراین زمینه خواستار شده اند. از همین رو آقای مورنو نیز وقت را تلف نکرده و همین امروز به بارسلونا خواهد رفت تا پروسه این ابهامات به وجود آمده را پیش ببرد.

, .,

 

,

در نامه منتشره که روسل برای اقای اودیلیو نوشته، تردیدهای مسئولان شرکت دی.آی.اس برسر اینکه اعضای خانواده نیمار 40 میلیون یوروی باقی مانده را از طریق شرکت ان.وای.ان مال خود کرده اند افزایش یافته. جالب اینجاست که گفته شده که سران باشگاه بارسلونا در جریان رقابت های جام باشگاه های جهان که در سال 2011 در توکیو پرداخت می شد نیز مبلغی به عنوان پیش پرداخت برای جذب نیمار پرداخت کرده بودند.

, .,

 

,

انتهای خبر

,

 

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه