سردار قاآنی:
سردار «ایرلو مهاجری» تمام عمر خود را وقف خدمت به جبهه مقاومت کرد

فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: سردار شهید حاج «حسن ایرلو مهاجری» تمام عمر با برکت خویش را وقف خدمت به انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و جبهه مقاومت کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در پی شهادت سردار و سفیر ایران در یمن شهید حاج حسن ایرلو، سردار حاج اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه در پیامی شهادت این مهاجر فی سبیل الله را به خانواده او تسلیت گفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,متن پیام او به این شرح است:
,بسم اللّه الرحّمن الرحّیم
,«مِن المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا»
,خانواده محترم و معزز سردار شهید حاج حسن ایرلو
,سفیر جمهوری اسلامی ایران در یمن
,سلامٌ علیکم بِما صَبرتُم فَنِعم عُقبی الدّار
,شهادت سردار سرافراز و جانباز دفاع مقدّس و سفیر انقلابی حاج حسن ایرلو (رضواناللهعلیه)، همه ما را متأثر و اندوهگین نمود. آن مجاهد سرافراز و مهاجر فی سبیلاللّه، تمام عمر با برکت خویش را وقف خدمت به انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و جبهه مقاومت کرد.
,خدمات پر افتخار ایشان در طول سالهای گذشته برگ زرّینی در تاریخ انقلاب اسلامی بوده و به خصوص در سالهای اخیر که به عنوان سفیر و خدمتگذار در خدمت مردم مظلوم و مجاهد یمن بود و تلاشهای زیادی در کاهش درد و آلام مردم ستمدیده و زجر کشیده آن دیار و جبهه مقاومت داشت که صحنههای به یادماندنی در ارتباط با مردم مظلوم یمن و ارائه خدمات به آنها از خویش باقی گذاشته است.
,شهادت آرزوی دیرینه این شهید بزرگ بود و سرانجام در این مسیر الهی به دوستان و برادران شهیدش پیوست.
,شهادت این اسوه تقوی و مجاهد را به مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)، خدمت خانواده محترم و اُمّت شهید پرور ایران اسلامی، اُمّت اسلام و همه آزادی خواهان جهان، وزارت امور خارجه و دستگاه دیپلماسی کشور تبریک و تسلیت عرض مینماییم.
,از خداوند متعال رحمت و رضوان الهی برای شهید و صبر و اجر جزیل برای خانواده محترم طلب میکنیم.
,سرتیپ پاسدار اسماعیل قاآنی
,فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
,۳۰ آذر ۱۴۰۰
, ۱۴۰۰,انتهای پیام/ک
]
ارسال دیدگاه