مدیرکل تعزیرات حکومتی استان:

۱۱ هزار پرونده تخلف در لرستان تشکیل شد

۱۱ هزار پرونده تخلف در لرستان تشکیل شد
القاصی مهر گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۱ هزار پرونده تخلف به ارزش ۱۸۷ میلیارد تومان در استان تشکیل شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید القاصی مهر در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: در ۹ ماهه نخست امسال ۱۱ هزار و ۶۵۲ فقره پرونده وارد تعزیرات حکومتی شد که از این تعداد هزار و ۸۲۶ فقره مربوط به قاچاق کالا، ۹ هزار و ۶۵۷ پرونده در بحث کالا، خدمات و بهداشت ۱۶۹ فقره بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک،,

وی افزود: کل محکومیت در رای ۱۸۷ میلیارد و ۹۷۰ میلیون تومان بوده که از این میزان ۱۳۷ میلیارد و ۵۷۷ میلیون تومان در راستای قاچاق می باشد.

,

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان تصریح کرد: طی این مدت بیش از سه هزار بازرسی از بخش های مختلف صورت گرفته که برای این تعداد بازرسی ۵۰۰ اکیپ فعال شدند.

,

القاصی مهر خاطرنشان کرد: تلاش می شود رسیدگی به پرونده ها در کمترین زمان ممکن انجام شود و سامانه ۱۳۵ آماده دریافت گزارشات و شکایات مردم در خصوص تخلفات است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه