فرماندار باشت چاه تلخی های تشنه را نا امید نکند/تشنگی مردم سه ساله شد!
با ادامه دار شدن کام تشنه اهالی روستای چاه تلخ بعد از 3 سال مردم همچنان چشم انتظار خدمات مسئولان و فرماندار جدید باشت هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس کام تشنه چاه تلخی ها خبری بود که بالغ بر 240 روز پیش در دومین ماه از فصل بهار امسال با تجمع جلوی فرمانداری شهرستان باشت برروی خروجی رسانه های کهگیلویه و بویراحمد رفت تا همچنان هم کام این اهالی تشنه باشد هم سوء تدبیر از سوی مسئولان آبفا به آن اضافه شود.(اینجا بخوانید)
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس, (اینجا بخوانید),در روز های گذشته اهالی این روستای محروم از آب پایدار در تماس های مختلف خواستار پیگیری مطالبه بحقشان توسط این رسانه شدند تا متاسفانه آبفای استان پاسخگوی تماس های ما نباشد .
,آنگونه که اهالی این روستا اظهار داشتند سومین سال پیاپی است که چاه تلخ با بحران کمبود آب دست و پنجه نرم می کند و مسئولان شهرستان باشت بی خیال خدمت به مردم بودند.
,کمتر از 30 روز پیش فرمانداردولت انقلابی آیت الله رئیسی در شهرستان باشت منصوب شد تا مردم امید وار تر از گذشته چشم انتظار خدمات دولتمردان بخصوص پی گیری وضعیت بی آبی در این روستا باشند.
,فرماندار شهرستان باشت حالا که بعد از 8 ماه آبفای این شهرستان نتوانسته است پاسخگوی کمبود آب در چاه تلخ باشد بهتر است خود آستین همت را بالا بزند و با قدمهای جهادی پیگیر مطالبه اهالی باشد .
,صبح زاگرس پیگیر درخواست اهالی چاه تلخ خواهد شد و این موضوع را از مسئولان استانی و شهرستانی مطالبه می کند.
,امید است هرچه زودتر شاهد رفع مشکل بوجود آمده در این روستای محروم باشیم.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه