مدیرکل حوزه هنری استان:
نخستین رویداد استانی «عقیق سلیمان» در لرستان برگزار میشود
سپهوند گفت: نخستین رویداد استانی «عقیق سلیمان» در بخش های پویانمایی و تصویرسازی دیجیتال در لرستان برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سامان سپهوند در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: به مناسبت دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، نخستین رویداد استانی پویانمایی و تصویرسازی دیجیتال(عقیق سلیمان) در لرستان با همکاری حوزه هنری، فضای مجازی بسیج و سازمان فرهنگی شهرداری برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک،,وی افزود: این رویداد در چهار بخش پویانمایی سه بعدی و دو بعدی، موشن گرافیک، موشن کمیک، نقاشی و تصویرسازی دیجیتال و همچنین در چهار بخش موضوعی شامل ابعاد شخصیتی و زندگی نامه شهید سلیمانی، شهید سلیمانی الگوی کودکان و نوجوانان، سردار شجاع ایران اسلامی، عشق و علاقه مردم به شهید سلیمانی برگزار می گردد.
,مدیرکل حوزه هنری لرستان تصریح کرد: برای این برنامه تاکنون ۱۰ گروه و هفت نفر به صورت انفرادی اعلام آمادگی کردند که این برنامه فردا در حوزه هنری لرستان با حضور شرکت کنندگان برگزار می شود.
,سپهوند خاطرنشان کرد: رویداد استانی پویانمایی و تصویر سازی دیجیتال امروز از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۷ عصر برگزار خواهد شد و پس از اتمام رویداد، آثار داوری و منتخبین اعلام می شوند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه