اعتراضات فرگوسن به برلین هم رسید
معترضان در شه برلین با برپایی تجمع و شعار «همه جا فرگوسن است» اقدامات نژادپرستانه پلیس آمریکا علیه سیاه پوستان را محکوم کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از فارس،این تظاهرات درحالی در آلمان برگزار شده که معترضان به مرگ «مایکل براون» و حکم صادر شده از سوی هیئت منصفه در مورد پرونده قتل وی، در دو روز گذشته بار دیگر دست به تظاهرات در شهر فرگوسن و چند شهر دیگر آمریکا از جمله نیویورک زدند و پلیس آمریکا دستکم 15 نفر را در هیمن رابطه دستگیر کرده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
براون نوجوان سیاهپوستی بود که در ماه اوت به ضرب گلوله یک افسر سفیدپوست به نام «دارن ویلسون» کشته شد. غیرمسلح بودن این نوجوان و آنطور که نیویورکتایمز نوشته، آزار و اذیت نظاممند اقلیتهای نژادی از سوی پلیس، موجب شده تا مرگ براون آغازگر اعتراضاتی باشد که بعد از گذشت چند ماه، همچنان ادامه دارد.
,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه