تمرین صبحگاهی تیم امید در پک

تمرین صبحگاهی تیم امید در پک
با تشخیص کادر فنی تیم امید و پس از بررسی هایی که کادر پزشکی تیم امید انجام داد، تمرین نوبت صبح تیم ملی امید در ساختمان پک برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، به جهت آلودگی هوا و بررسی شاخص آلودگی هوای غرب تهران که در نوبت صبح برای تمرین در هوای آزاد مناسب تشخیص داده نشد، بازیکنان تیم زیر ۲۳ سال به پک رفتند تا زیر نظر کادر فنی تمرین کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بازیکنان در برنامه تمرینی امروز پس از کار دوچرخه، بدنسازی سبک و تنیس فوتبال تمرین نوبت صبح را انجام می دهند.

,

در صورتی که شاخص آلودگی هوا تا بعدازظهر به میزان مجاز پایین بیاید، ساعت ۱۷ تمرین بعدازظهر در زمین شماره دو مرکز ملی فوتبال برگزار خواهد شد. در صورت پایین نیامدن شاخص آلودگی کادر فنی تصمیم دیگری اتخاد خواهد کرد.

,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه