اخبار داغ

دریادار فدوی:

آمریکا به ناکامی در برابر انقلاب اسلامی اعتراف می‌کند

آمریکا به ناکامی در برابر انقلاب اسلامی اعتراف می‌کند
جانشین فرمانده کل سپاه تاکید کرد: با گذشت ۴۳ سال از پیروزی انقلاب اسلامی مظهر جبهه باطل یعنی آمریکا اعتراف می‌کند که در برابر انقلاب اسلامی هیچ غلطی نتوانسته است بکند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیین بزرگداشت بیست و نهمین سالگرد شهادت سید مرتضی آوینی با قدردانی از خانواده هنرمند فقید جهانگیر خسروشاهی و با حضور خانواده شهدای روایت فتح، پیشکسوتان، هنرمندان و سردار علی فدوی جانشین فرماندهی کل سپاه در سالن خلیج‌فارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوینی, فدوی,

جانشین فرمانده کل سپاه در این مراسم با اشاره به جمله تاریخی امام خمینی (ره) در خصوص آمریکا اظهار داشت: در همان روزهای ابتدایی انقلاب امام (ره) فرمودند «آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند» و اکنون باگذشت ۴۳ سال از پیروزی انقلاب اسلامی مظهر جبهه باطل شیطان یعنی آمریکا اعتراف می‌کند که در برابر انقلاب اسلامی هیچ غلطی نتوانسته است بکند و این نه در مرکز انقلاب اسلامی که در برابر هیچ‌یک از اقصی نقاط دلدادگان انقلاب اسلامی در دنیا هم نتوانسته است غلطی بکند و این پیروزی یعنی سید مرتضی آوینی‌های زیادی باید باشند تا با هنر خودشان جلوه‌هایی را که در عرصه عمل در حال انجام است، به دنیا و مردمان سراسر دنیا برسانند.

, در خصوص, دنیا, دنیا, دنیا,

سردار فدوی درباره شیوه و روش فعالیت‌های هنری و رسانه جبهه باطل نیز گفت: برای جبهه باطل واقعیت مهم نیست، آن چیزی که برای جبهه باطل مهم است تصویری است که از واقعیت می‌سازد و این روالی است که از دهه هفتاد آمریکایی‌ها در حال انجام آن هستند.

, فدوی, رسانه,

وی افزود: آن‌ها معتقدند، چون ما صاحب قدرت تصویرسازی هستیم از هر موضوعی تصویری درست می‌کنیم که منافع خودمان در آن برقرار باشد، ولی عزیزان بدانید حقانیت جبهه حق آن‌چنان تبلور دارد و قوی است که نمی‌توانند حتی با توانمندی‌هایی که در تصویرسازی دارند موفق باشند.

, قوی,

جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: روال شهید آوینی الگوی بسیار خوبی است برای همه کسانی که در عرصه هنر فعالیت می‌کنند، کسانی که می‌توانند جا پای بزرگانی، چون شهید سید مرتضی آوینی بگذارند و در پیشگاه خداوند متعال روسفید باشند، شهید آوینی در حالی‌که می‌توانست مانند همه رزمندگان به جای دوربین و قلم، اسلحه به دست بگیرد و به درجه شهادت برسد، اما می‌دانست زبان و روال هنرمی تواند اثرگذاری طولانی‌مدت داشته باشد و این راه و روال را آگاهانه انتخاب کرد.

, آوینی, آوینی, آوینی, می‌دانست زبان, هنرمی, روال,

در این آیین بزرگداشت ضمن قدردانی ویژه از خانواده هنرمند فقید جهانگیر خسروشاهی از سایر خانواده‌های شهدای روایت فتح نیز با حضور سردار فدوی و سید محمد نادری تجلیل شد.

, فدوی,

 

,

انتهای پیام/ک

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه