فرمانده انتظامی کهگیلویه خبر داد؛

اجرای طرح ارتقا امنیت اجتماعی ویژه ماه مبارک رمضان در کهگیلویه

اجرای طرح ارتقا امنیت اجتماعی ویژه ماه مبارک رمضان در کهگیلویه
فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه از اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی ویژه ماه مبارک رمضان در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه با اشاره به طرح ارتقاء امنیت اجتماعی ویژه امنیت ماه مبارک رمضان گفت:  برخورد با هنجارشکنان و پاکسازی مناطق آلوده در شهرستان به مرحله اجرا در آمد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

محمد موسوی با اشاره به اینکه مأموران انتظامی این فرماندهی با گشت زنی و استقرار در میادین اصلی شهر دهدشت با افراد هنجارشکن و روزه خوار برخورد می کند، افزود: در همین راستا با انجام اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی، محلات آلوده و جرم خیز را شناسایی و نسبت به پاکسازی این مناطق و دستگیری متهمان تحت تعقیب اقدام نمودند.

,

این مقام انتظامی تصریح کرد: در ادامه این طرح تعداد ۲۳ نفر به دلیل روزه خواری و ۱۴ نفر دیگر متهم تحت تعقیب، دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

,

موسوی در پایان اضافه کرد: کارکنان این فرماندهی، در ماه مبارک رمضان نیز در راستای تامین امنیت شهروندان، شبانه روز بدون خستگی و دلسردی در حال فعالیت و برخورد با مجرمان بوده و این طرح ها نیز همچنان ادامه خواهد داشت.

,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه