گزارش تصویری/
تصاویر/«بَره کِشی» در بهارِ مازندران
دامداران مناطق ییلاقی و کوهستانی پس از گذراندن فصل سرما و رسیدن بهار دام های خود را به اطراف روستای محل سکونت خود برده و پیش از ورود به مراتع تابستانه دام خود را چرانده و شیر آن را میدوشند که به آن «بره کِشی» میگویند.[
به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دامداران مناطق ییلاقی و کوهستانی پس از گذراندن فصل سرما و رسیدن بهار دام های خود را به اطراف روستای محل سکونت خود برده و پیش از ورود به مراتع تابستانه دام خود را چرانده و شیر آن را میدوشند که به آن «بره کِشی» میگویند. دامداران از شیر گوسفندان «پنیر بهاره» تهیه میکنند و قسمتی از در آمدشان با فروش این پنیرها بهدست میآید. با رسیدن فصل گرما دامداران برای مدت سه ماه دامشان را درمراتع ییلاقی برده و از شیر آن کره میکنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
ارسال دیدگاه