ادامهتنش دربدنه سیاسیرژیمصهیونیستی
وزیر اخراج شده کابینه رژیم صهیونیستی با انتقاد شدید از نخست وزیر اسرائیل خطاب به وی گفت: تو رابطه اسرائیل با آمریکا را نابود کردی.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشرق، یاییر لاپید وزیر دارایی رژیم صهیونیستی که دیشب به دستور بنیامین نتانیاهو از نشست کابینه اخراج شد در انتقادی شدید از نتانیاهو خطاب به وی گفت: تو رابطه اسرائیل با آمریکا را نابود کردی- آمریکا تغییر کرده است اما تو در دهه 80 میلادی باقی ماندهای.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
اعضای کنست با برگزاری انتخابات اسرائیل در 17 مارس (26 اسفند) دو سال قبل از موعد مقرر موافقت کردند.
خبرگزاری فرانسه نیز گزارش داد پارلمان اسرائیل طرحی ابتدایی را به تصویب رسانده است که بر اساس آن در آستانه انتخابات زودهنگام منحل شود.
این اقدام پس از آن صورت گرفت که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیشب زیپی لیونی و یائیر لاپید وزرای دادگستری و دارایی را از کابینه اخراج کرد.
پس از اخراج این دو وزیر از کابینه، نتانیاهو طی سخنانی گفت: من نمیخواهم مخالفت در درون کابینهام را تحمل کنم. نتانیاهو گفته است که پارلمان را منحل خواهد کرد و انتخابات زودهنگام برگزار میکند.
یائیر لاپید، وزیر دارایی اسرائیل روز دوشنبه پیشنهاد بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر این رژیم بهعنوان آخرین تلاش برای حفظ ائتلاف را نپذیرفت.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ن
]
ارسال دیدگاه