شروع طوفانی عاشورزاده / نایب قهرمان جهان 12تایی شد
فرزان عاشورزاده در اولین دیدار خود در فینال گرندپریکس برابر نماینده پرتغال به برتری رسید و راهی مرحله بعد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مبارزات تکواندوکاران در نخستین روز از مرحله فینال مسابقات گرندپریکس در سال 2014 (G8)، از عصر امروز (چهارشنبه)، با برگزاری پیکارهای اوزان 58- و 80- کیلوگرم (وزن اول و سوم المپیک) مردان و 49- و 67- کیلوگرم زنان در سالن مرکز کوئرتارو مکزیک آغاز شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,,
در این رقابت ها که 8 تکواندوکار برتر رنکینگ المپیک در هر وزن بر روی شیاپ چانگ می روند، فرزان عاشورزاده تکواندوکار وزن 58- کیلوگرم کشورمان در اولین گام به مصاف "روی باراگانسا" از پرتغال رفت و با نتیجه 14 بر 2 برنده شد و مقتدرانه راهی مرحله بعد شد.
,,
این تکواندوکار پرتغالی مدال نقره قهرمانی جهان، طلای قهرمانی اروپا و مدال برنز گرندپریکس منچستر را در کارنامه دارد.
,,
تکواندوکار شایسته کشورمان در این رقابت، راند اول را 2 بر یک به برتری رسید، در راند دوم با نتیجه 10 بر یک برنده از شیاپ چانگ خارج شد و در راند سوم با 4 امتیازی که در ثانیه های ابتدایی بدست آورد، اختلاف امتیازش با حریف را به عدد 12 رساند و مبارزه را به سود خود به پایان رسانید.
,,
عاشورزاده در مرحله بعد و برای رسیدن به فینال این رقابتها باید با "تاهیون کیم" از کره جنوبی (قهرمان جهان، دارنده مدال طلا و نقره گرندپریکس و نفر اول رنکینگ) مبارزه کند.
,,
کره جنوبی در مبارزه اول خود "دیاس الوز" از برزیل را با نتیجه 9 بر یک شکست داد.
,در آن سوی جدول نیز "تاهیمون چا" از کره جنوبی 11 بر 10 از سد "ویلا والدز" مکزیکی گذشت و "لونت تونکات" از آلمان 7 بر 6 "رودریگو هرناندز" از مکزیک را از پیش روی برداشت.
,انتهای پیام/ک
]
ارسال دیدگاه