در باشگاه چوکا چه خبر است؟
حاشیه های عجیب در تالش بعد از صعود به لیگ یک/ استعفای غیرمنتظره در باشگاه چوکا
مدیر روابط عمومی باشگاه چوکا از سمت خود کناره گیری کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیر روابط عمومی باشگاه چوکا بعد از یک ماه همکاری با این باشگاه با انتشار بیانیه ای از سمت خود استعفا داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,در متن بیانیه آمده است:
,بسم الله الراحمن الرحیم
,«یا أَبَتِ افْعَلْ ما تُؤْمَرُ سَتَجِدُنِی إِنْ شاءَ اللَّهُ مِنَ الصَّابِرِینَ»
,*به نام حضرت دوست که هر چه از او می رسد نیکوست*
,با سلام و عرض ارادت و احترام خالصانه خدمت مردم غیور، نیکو سرشت و میهمان نواز استان سرسبز، شهیدپرور و زیبای گیلان و شهر تاریخی و قهرمان پرور تالشان بزرگ. همچنین عرض ارادت خالصانه خدمت هواداران، مشتاقان و حامیان واقعی، بااصلت، دوستداشتنی، قابل احترام و شناسنامه دار فوتبال چوکای تالشان. انشالله به یاری و مدد حضرت حق، همچنین نگاه ویژه حضرات معصومین(ع) و انرژی و عشق ستودنی که از هواداران نازنین و درجه یک این باشگاه بزرگ به قلب و ساق پای قدرتمند پسران شجاع دل قلعه عقابها در فصل پیش روی فوتبال و لیگ یک(جام آزادگان سرافراز) انعکاس،تزریق و انتقال خواهند داد، شاهد صعود مقتدرانه تیم فوتبال چوکا به لیگ برتر و جشن شادی حاصل از این پیروزی بزرگ برای مردم شایسته، خوش قلب و بااصالت تالش باشیم.
,اینجانب «رضاعباسپور» برادر و فرزند کوچک شما هواداران نازنین و مردم خوب و مهربان تالش(مدیرکل سابق روابط عمومی و اطلاع رسانی و مشاور رسانهای مدیرعامل)، اگرچه به هیچ وجه دوست نداشته و ندارم حلاوت و شیرینی پیروزی و صعود غرورآفرین تیم فوتبال چوکای تالش به لیگ یک را در کام هواداران و مردم خونگرم این دیار تلخ کنم، اما با توجه به کم لطفیهای پی درپی، بیمهری، نامرادی و تصمیمات و تحرکات غیرحرفهای سیستم مدیریتی حاکم بر این مجموعه، نداشتن ساختاری ایدهال و استاندارد برای درخشش و قدرتنمایی در لیگ فصل جاری(لیگ یک) همینطور حضور برخی افراد کارنابلد، غیرمتخصص، ناآشنا به فوتبال، سیستم ورزش و مدیریت ورزشی و موارد مشابه اینچنینی، برخلاف میل باطنی و علاقه شدید قلبی که برای خدمت صادقانه به مردم عزیز و هواداران کم نظیر و درجه یک باشگاه فرنگی ورزشی چوکای تالش داشته و دارم، تصمیم گرفتم به نشانه «اعتراض» به سیستم فشل و بسیار ضعیف مدیریتی این باشگاه، همینطور روند کند تغییر و تحولات فنی، اجرایی و پشتیبانی در مجموعه مدیریتی، اجرایی و فنی چوکا، عطای ماندن و همراهی با سیستم مدیریتی غیرمتخصص و ناکارآمد در حوزه جذب منابع مالی (اسپانسرینگ و حامیان توانمند مالی) فعلی باشگاه فرهنگی ورزشی چوکای تالش را به لقایش ببخشم و در همین ابتدای کار بجای درگیر شدن با بیکفایتی و سوء مدیریت حاکم بر این سیستم، قید ادامه حضور و همراهی در باشگاه چوکا را زده و از ادامه فعالیت در حوزه رسانهای و روابط عمومی باشگاه خودداری و انصراف بدهم.
,بر همین اساس، با توکل به خداوند متعال و اتکال به ذات لایتناهی الهی، تصمیم گرفتم تا ضمن مکتوب کردن استعفای خود، همینطور رسانهای کردن آن بابت تنویر و آگاهسازی افکار عمومی مردم و هواداران عزیز باشگاه چوکا را از تصمیم خود مطلع سازم. زیرا روزی که حکمم برای خدمت در مجموعه چوکا به عنوان «مدیرروابط عمومی و مشاور رسانهای مدیرعامل»امضا شد، قسم خوردم جز صداقت و دفاع از حق و حقیقت مسیری را انتخاب نکرده و دوشادوش، همراه و کنار هواداران قابل احترام و درجه یک چوکا، همینطور مردم عزیز این دیار، با تمام توانم مدافع حقوق این مجموعه در فضای وسیع و بزرگ تبلیغاتی و مجازی همچون فضاهای رسانهای «دیداری، نوشتاری و شنیداری» در سطح کشوری و بینالمللی باشم. این ظرفیت حقیقتا برای معرفی، پیشرفت و اعتلاء هرچه بیشتر باشگاه فرهنگی ورزشی و تیم فوتبال بااصالت چوکا وجود داشته و دارد. ما نیز با اندک اعتباری که در سیستم رسانهای و تبلیغاتی کشور در طول بیش از ۳۰ سال حضور مستمر در عرصه قهرمانی، ورزشی و رسانهای بدست آوردیم، سعی و تلاش داشتیم تا هرآنچه آبرو و اعتبار نزد اهالی رسانه و مسئولین ورزشی کشور(خاصه فدراسیون فوتبال و صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران) داریم را برای پیشرفت و اعتلای هرچه بیشتر این مجموعه و فوتبال چوکا در طبق اخلاص قرار دهیم. اما وقتی بیمهری، کم لطفی و ضعف مدیریتی فاحش موجود و جاری در این مجموعه را دیدم و لمس کردم، بهتر این بود که همین ابتدای کار سفره خود را از این سیستم پرحاشیه و مشکلدار جدا کنیم. قطعا موارد و دلایل بسیاری درخصوص تصمیمی که برای جدایی زودهنگام از این باشگاه گرفتم وجود دارد که اگر نیاز بود و لازم شد حتما در زمان و وقت مقرر خود برای تنویرافکارعمومی بازگو کرده و مشروح این موارد را را بازگو و منتشر خواهم کرد.
,درپایان باردیگر ضمن آرزوی توفیق روز افزون و درخشش پسران سربلند و موفق قلعه عقابها (باشگاه فوبتال چوکای تالش) در لیگ فصل آتی(جام آزادگان-لیگ یک) سربلندی مردم عزیز و میهامان نواز تالش بزرگ، همچنین عزت هر چه بیشتر هواداران نامی، درجه یک و کم نظیر باشگاه چوکا را از خدواند منان خواستارم.
,ومن الله توفیق
,رضا عباسپور – مدیر سابق روابط عمومی و مشاور رسانهای مدیرعامل چوکا
,انتهای پیام/
,
,
]
ارسال دیدگاه