نیک‌نفس:

هدف اصلی من حضور در جام جهانی است/مشتاق شروع کار با ساپینتو هستم

هدف اصلی من حضور در جام جهانی است/مشتاق شروع کار با ساپینتو هستم
بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: خیلی مشتاقم که تمرینات زودتر شروع شود و با ساپینتو کار را شروع کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زبیر نیک نفس پس از تمدید قرارداد دو ساله با باشگاه استقلال اظهار داشت: خیلی خوشحالم که این سعادت نصیبم شد خدمت هواداران و باشگاه بزرگ استقلال باشم و امیدوارم 2 سال آینده، سال‌های خیلی خوبی برای همه این عزیران باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

هافبک آبی های تهران تصریح کرد: سعی می‌کنم تمام توانم را در هر تمرین و هر بازی برای تیم بگذارم. همه وجودم را برای موفقیت استقلال و خوشحالی هواداران می‌گذارم. در مرحله بعد هم هدف اصلی من حضور در جام جهانی است.

,

نیک نفس در مورد شروع تمرینات و کار با ساپینتو گفت: خیلی مشتاق هستم که تمرینات هرچه زودتر شروع شود تا بچه‌های تیم را دوباره ببینم و با ریکاردو ساپینتو و کادرش کار را شروع کنیم. قبلا با چند مربی پرتغالی کار کرده‌ام و خاطرات خوبی از آن‌ها دارم. طبق رزومه ای که از ساپینتو دیدم به نظرم مربی بزرگی است. امیدوارم سال خوبی را کنار هم داشته باشیم.

,

انتهای پیام/ک

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه