مسعود میرکاظمی:

باید بگوییم که دولت را زیر صفر و منفی تحویل گرفتیم

باید بگوییم که دولت را زیر صفر و منفی تحویل گرفتیم
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: برخی به ما انتقاد می‌کنند و می‌گویند دولت را صفر تحویل ندادند، باید بگوییم که دولت را زیر صفر و منفی تحویل گرفتیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه در نشست خبری امروز به مناسبت هفته دولت، اظهار کرد: یکسال از دولت سیزدهم گذشت که برای دولت راحت نبود. به دلیل اینکه وضعیتی که دولت را گرفتیم مطلوب نبود؛ گاهی اوقات شما صفر تحویل می‌گیرید و بعضی اوقات آن را منفی تحویل می‌گیرید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی افزود: برخی به ما انتقاد می‌کنند و می‌گویند دولت را صفر تحویل ندادند، باید بگوییم که دولت را زیر صفر و منفی تحویل گرفتیم.
,
 
,
وی تاکید کرد: از هشت میلیارد دلار منابعی که برای خرید کالاهای اساسی در اختیار دولت است، ۶.۵ میلیارد دلار آن توسط دولت گذشته خرج شده و با آن خریداری انجام شده بود. در حالی که در آن زمان ۱۸ میلیارد دلار نیاز داشتیم.
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه