استاندار کرمانشاه مطرح کرد؛

افزایش ۴۰۰ درصدی خروج زوار از خسروی/ رایزنی ها برای شبانه روزی شدن ترددها ادامه دارد

افزایش ۴۰۰ درصدی خروج زوار از خسروی/ رایزنی ها برای شبانه روزی شدن ترددها ادامه دارد
بهمن امیری مقدم گفت: طی دو روز گذشته حدود ۴۰۰ درصد افزایش تعداد زوار در مرز خسروی داشتیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، بهمن امیری مقدم امروز پنج شنبه در آئین اختتامیه مرحله استانی چهل و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که در تالار انتظار کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: تلاوت قرآن در خانه بر روی سایر افراد خانواده هم اثر دارد، پدر و مادری که خواندن قرآن جزو برنامه زندگی آنها است فرزندانشان نیز به فراگیری و خواندن قرآن علاقه مند خواهند شد.

استاندار کرمانشاه افزود: باید قرآن را درک و بر اساس آنها عمل کنیم؛ نباید قرآن مجید در میان خانه ها مهجور و غریب باشد و به ظاهر آن را در تاقچه خانه‌ها داشته باشیم.

وی بیان داشت: باید آموزش قرآن را به صورت جدی از مقطع ابتدایی و با استفاده از روش‌های درست و اصولی و مربیان قرآنی در برنامه آموزش و پرورش قرار دهیم.

امیری مقدم گفت: امروز در بحث آموزش قرآن باید همه تلاش کنیم و کلاس ها و دوره های قرآنی در منازل و مساجد را پر رونق کنیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از مشکلات کشور ناشی از فاصله گرفتن از قرآن کریم است، بیان داشت: بدون تردید اگر در تمام حوزه ها براساس قرآن عمل کنیم جامعه دیگر دچار بحران اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و مشکلات معیشتی نمی شود.

استاندار کرمانشاه خاطر نشان کرد: مردم کرمانشاه مردم مقاومی هستند لذا به دنبال این هستیم که برنامه های مختلف در حوزه قرآنی، فرهنگی، ورزشی، اقتصادی و ... داشته باشیم.

امیری مقدم در بخش دیگری از سخنانش به میزبانی کرمانشاه از زائران اباعبدالله عبدالله(ع) اشاره کرد و اظهار داشت: امیدوارم مهر خادمی که بر سینه های کرمانشاهان زده شده در عمل به منصه ظهور برسد.

وی همچنین از مردم خواست تا نسبت به شایعات فضای مجازی سریع واکنش نشان ندهند و افزود: اظهار نظر سریع و بدون تحقیق انسان را به گناه می اندازد.

استاندار کرمانشاه بیان داشت: متاسفانه روز گذشته بخاطر ازدحام زوار ساعاتی مرز با توقف مواجه شد و همین امر سبب کندی تردد شد لذا با تلاش های صورت گرفته زائرین تا ساعت ۹ شب از مرز خارج شدند.

وی ادامه داد: در چند روز گذشته در مرز خسروی که مرزی کهن است تمام تلاش را به کار گرفتیم که به بهترین نحو به زوار خدمت کنیم.

امیری مقدم افزود: طی دو روز گذشته حدود ۴۰۰ درصد افزایش تعداد زوار داشتیم و چون امکان تردد در مرز خسروی از ساعت پنج صبح تا ساعت ۱۷ وجود دارد، ازدحام زیاد می شود، درحالی که اگر تردد به صورت ۲۴ ساعتی باشد این مشکل حل و فصل خواهد شد‌.

وی گفت: برای تردد ۲۴ ساعتی زوار از مرز خسروی صحبت هایی شده و امیدواریم به نتیجه برسد‌.

 

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه