دروازه‌بان چلسی ورزشکار سال بلژیک شد

دروازه‌بان چلسی ورزشکار سال بلژیک شد
سنگربان تیم فوتبال چلسی به عنوان برترین ورزشکار کشور بلژیک در سال ۲۰۱۴ معرفی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا در مراسمی که شب گذشته (دوشنبه) در شهر بروکسل، پایتخت بلژیک برگزار شد، تیبا کورتوا، سنگربان تیم فوتبال چلسی به عنوان برترین ورزشکار مرد بلژیک در سال 2014 انتخاب شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

کورتوای 22 ساله که اولین دروازه‌بانی است که از اولین سال معرفی برترین‌های ورزش بلژیک در سال 1967 تاکنون، موفق به کسب جایزه ورزشکار سال کشورش شده، فصل گذشته با عملکردی تحسین برانگیز در اتلتیکومادرید، سهم بسزایی در قهرمانی این تیم در لالیگا پس از 18 سال و همچنین راهیابی آن به فینال لیگ قهرمانان اروپا داشت.

,

او که تابستان امسال پس از سه فصل حضور قرضی در ویسنته کالدرون به تیمی اصلی‌اش، چلسی بازگشت، در رده ملی هم عملکرد تحسین‌برانگیزی داشت و به بلژیکی‌ها برای صعود به جام جهانی 2014 پس از 12 سال دوری از این رقابت‌ها کمک کرد.

,

کورتوا در فصل جاری فوتبال انگلیس هم فوق‌العاده کار کرده به طوری که در 14 بازی که در لیگ برتر به میدان رفته است، پنج بار دروازه‌اش را بسته نگه داشته و در صدرنشینی تیمش در جدول رده‌بندی رقابت‌ها، تأثیرگذار بوده است.

,

کورتوا برای کسب عنوان ورزشکار سال بلژیک، رقیبی همچون هم‌تیمی‌اش ادن ازار داشت که البته هافبک چلسی در رأی‌گیری پنجم شد. کوین دی‌بروین، دیگر بازیکن تیم ملی بلژیک هم هشتم شد.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه