برانکو در یک قدمی نیمکت پرسپولیس

برانکو در یک قدمی نیمکت پرسپولیس
مذاکرات با برانکو ایوانکوویچ برای هدایت تیم فوتبال پرسپولیس جدی شده و به نظر می‌‌رسد او به زودی به تهران بازگردد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا طی چند روز گذشته شایعاتی در خصوص مذاکره مسئولان باشگاه پرسپولیس با برانکو ایوانکوویچ مطرح شده بود و این موضوع امروز در گفت‌وگو با فارس از سوی مربی کروات تایید شد و برانکو از مذاکره‌اش با مسئولان باشگاه پرسپولیس خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران اعلام کرد که مذاکراتی با مسئولان پرسپولیس برای هدایت این تیم انجام داده و احتمال دارد در چند روز آینده برای ادامه مذاکرات به تهران بیاید.

,

، این در حالی است که مانع بزرگی برای ورود برانکو به ایران وجود دارد و آن هم بحث مالیات اوست که باید دید مسئولان چه چاره‌ای برای آن خواهند اندیشید.

,

همچنین در این زمینه شنیده شده که قرار است دستیاران برانکو دو پیشکسوت از ستاره‌های سابق سرخ‌پوشان باشند.

,

منبع فارس

,

انتهای پیام/خ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه