ژرژ وه‌آ: من برای پیروزی زاده شده ام

ژرژ وه‌آ: من برای پیروزی زاده شده ام
ژُرژ وه‌آ اسطوره فوتبال لیبریا و رهبر جناح مخالف این کشور پس از شکست دادن پسر الن جانسون سیرلیف رئیس جمهور لیبریا در انتخابات پارلمانی گفت، برای پیروزی زاده شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه گزارش خبرگزاری فرانسه از مونرویا، این اولین پیروزی وه آ در انتخابات از زمان ورود به عالم سیاست از 15 سال قبل است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در رقابت با رابرت سیرلیف پسر رئیس جمهور لیبریا با کسب 78 درصد آرا در منطقه مونتسرادو کانتی پرجمعیت ترین بخش لیبریا واقع در شمال غربی این کشور، قاطعانه به پیروزی رسید. 
مهاجم سابق باشگاه میلان ایتالیا به خبرگزاری فرانسه گفت: من برای پیروزی زاده شده ام. من همیشه خانم سیرلیف(رئیس جمهور) را در مونتسرادو شکست داده ام. پسر او نمی‌توانست کاری را که از مادرش برنیامد انجام دهد. 
وی مدعی شد: من همیشه در انتخابات برنده شده ام ولی پیروزی‌هایم از من دزدیده شد.
وه آ تنها فوتبالیست آفریقایی برنده توپ طلای فوتبال اروپا است. وی در سال 2005 در دور اول انتخابات ریاست جمهوری پیروز شد، اما در دور دوم برابر الن جانسون سیرلیف شکست خورد. وی در سال 2011 نیز در انتخابات ریاست جمهوری نتیجه را به سیرلیف واگذار کرد. 
وه آ گفت: اکنون زمان کار برای مردم مونتسرادو است و این اولویت من است. 
وی که از زمان بازی در میلان یک شخصیت محبوب در لیبریا است در ماه مه به خبرگزاری فرانسه گفت: قصد دارد در سال 2017 مجددا نامزد انتخابات ریاست جمهوری شود.
رابرت سیرلیف که در انتخابات به تاخیر افتاده 20 دسامبر تنها 10.8 درصد آرا را تصاحب کرد، در یک گفتگوی رادیویی به شکست خود اعتراف کرد.
وی گفت: این پیروزی را به آقای وه آ تبریک می‌گویم. از تمام افرادی که به من رای دادند تشکر می‌کنم. من به تلاشهایم برای مردم مونتسرادو ادامه خواهم داد. 
انتخابات سنای لیبریا به دلیل شیوع بیماری ابولا که تاکنون جان 3384 تن را در این کشور گرفته است، سه بار به تعویق افتاد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,

hkانتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه