اخبار داغ

نظر رئیس فدراسیون، سرمربی و مدال‌آور تیم روئینگ ایران؛

سهرابیان: قایقرانان شق‌القمر کردند/ جاور: در المپیک نتیجه فوق‌العاده‌ای می‌گیریم

سهرابیان: قایقرانان شق‌القمر کردند/ جاور: در المپیک نتیجه فوق‌العاده‌ای می‌گیریم
رئیس فدراسیون قایقرانی به همراه سرمربی و بانوی مدال‌آور تیم قایقرانی روئینگ زنان ایران از کسب مدال نقره در بازی‌های آسیایی صحبت کردند.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی دانا از هانگ‌ژو؛ علیرضا سهرابیان پس از کسب مدال نقره تیم چهار نفره زنان ایران در ماده سنگین وزن روئینگ در بازی‌های آسیایی هانگژو، اظهار داشت: دختران‌مان توانستند در آوردگاه بزرگ بازی‌های آسیایی مدال خوش‌رنگ دیگر را به علاقه‌مندان ورزش هدیه و دل مردم ایران را شاد کنند. رقابت بسیار سنگینی را با کشورهایی که از امکانات بسیار خوبی برخوردار هستند و اردوهای بسیاری را طی سالیان گذشته برای این مسابقات پشت سر گذاشته بودند، داشتیم.

سهرابیان با بیان اینکه علی‌رغم کمبودها به این نتیجه دست یافتیم، عنوان کرد: برای رفع کمبودها فقط یک ماه توانستیم اردوی برون مرزی داشته باشیم تا حداقل در پیستِ دو کیلومتر که در ایران فاقد آن هستیم، ملی‌پوشان خود را آماده کنند. مربیان خیلی زحمت کشیدند و ملی‌پوشان را با سختی به این مسابقات رساندند. دختران قایقرانی ایران به دلیل وجود کمبودها که اساسی‌ترین آن پیستِ دو کیلومتر است توانستند شق‌القمر کنند. از کسب دومین مدال روئینگ دختران ایران بسیار خوشحال هستیم و امیدواریم تیم آب‌های آرام نیز در هفته آینده بتواند ادامه دهنده این مسیر باشد.

رئیس فدراسیون اضافه کرد: سه مدال صد در صد را برای روئینگ طبق برنامه‌ریزی در نظر گرفته بودیم که مدال سوم بسیار خوشرنگ‌تر از این مدال‌ها بود اما متاسفانه شرایط این چنین رقم خورد و ناراحت هستیم و ناراحتی ما به دلیل ناراحتی ملی‌پوشان است چون نتوانستیم مدال مدال کسب کنیم.

سهرابیان با اشاره به اینکه نازنین ملایی می‌توانست موفقیت خود را با دو مدال داشته باشد، گفت:  ناراحتی من به دلیل ناراحتی نازنین ملایی است و خوشبختانه در رقابت‌های چهار نفره توانست به مدال دست یابد و برای آن‌ها آرزوی کسب سهمیه المپیک می‌کنم و انشاءالله شاهد حضور آن‌ها در المپیک پاریس باشیم.

در ادامه افشین فرزام سرمربی تیم ملی روئینگ بانوان کشورمان با اشاره به موفقیت کسب شده توسط بانوان شایسته قایقران در بازی های آسیایی هانگژو چین درخصوص کسب مدال نقره تیمی در بخش روئینگ ۴ نفره بانوان گفت: خوشحالم که موفق شدیم دومین مدال نقره بازی های آسیایی را برای کاروان کشورمان کسب کنیم. این مدال ارزشمند است چون حاصل کار و تلاش شبانه روزی بانوان سختکوش روئینگ است. ضمن اینکه سوای چینی ها که خب شرایط ایده آل و‌یژه ای داشتند برای قهرمانی ، ما برای کسب این نشان نقره، دو رقیب قدرتمند آسیایی دیگر یعنی ویتنام و اندونزی را کنارمان داشتیم. ولی با توکل بر خدا و تلاش ویژه بچه ها توانستیم هر دو مدعی آسیایی، خصوصا ویتنام که را مقتدرانه پشت سر گذاشته و صاحب مدال ارزشمند نقره بازی های آسیایی شویم.»

فرزام ادامه داد: ویتنام قهرمان دوره گذشته بازی ها بود و شرایط عالی در روئینگ‌ بانوان دارد. ضمن اینکه ما هم ۴ دوره سابقه حضور در این رویداد را داشتیم که البته نتوانسته بودیم در ادوار قبل مثل امسال باقدرت در میدان مسابقه ظاهر شویم. به همین دلیل این مدال نقره ارزشمند در بازی های آسیایی هانگژو را تقدیم می کنیم به مردم ایران و امیدوارم که با این مدال دلشان را شاد کرده باشیم.

سرمربی تیم ملی روئینگ در پایان با تمجید از میزبانی ویژه و عالی چینی‌ها در این دوره از بازی‌های آسیایی درخصوص برنامه آتی بانوان روئینگ‌ اظهار داشت: قطعا برنامه آتی ما در ۶ ماه آینده برای روئینگ بانوان ایران، برنامه المپیکی برای کسب سهمیه المپیک است. امیدوارم با مدال های ارزشمندی که بانوان قایقرانی موفق شدند در هانگژو کسب کنند، مسئولان ورزش کشور توجه ویژه تری به ما داشته باشند تا بتوانیم در بهترین شرایط برای سهمیه المپیک بچه ها را مهیا کنیم.

سپس مهسا جاور پس از کسب مدال نقره ماده روئینگ سنگین وزن ۴ نفره زنان در بازی‌های آسیایی، اظهار داشت: خداوند را شاکر که این دو مدال را به دست آوردیم، رقابت بسیار سختی با کشور چین داشتیم؛ چرا که تمامی نمایندگان آن‌ها قایقران‌های جهانی و المپیکی هستند که سر خط آمده بودند.

وی ادامه داد: دیروز یک رقابت بسیار زیبا را با زینب نوروزی انجام دادیم و امروز هم توانستیم دومین مدال را با فاصله کمتر در روئینگ چهار نفره سنگین وزن زنان کسب کنیم. خیلی خوشحال هستیم که توانستیم دو مدال نقره را به جمع مدال‌های کاروان ایران اضافه کنیم؛ خیلی زیاد خوشحال هستم چرا که بعد از مدت‌ها دوری بازگشتم.

جاور با اشاره به اینکه علی رغم تمامی سختی‌ها توانستم به هدفم برسم، گفت: شاید این سختی‌ها برای دخترم و خانواده‌ام بیشتر بود و از همه آن‌ها به ویژه پدر و مادرم تشکر می‌کنم؛ چرا که در این مدت من را حمایت کردند تا بتوانم به هدفم برسم. از همه مردم ایران نیز تشکر می‌کنم و امیدوارم توانسته باشیم آن‌ها را خوشحال کنیم.

وی در خصوص برنامه‌ریزی و اهداف آتی‌اش خاطرنشان کرد: حدود ۶ ماه دیگر انتخابی المپیک را پیش رو داریم و  در همین مسیر و به همین منوال خیلی قوی پیش می‌رویم و قطعاً ما را در المپیک با نتیجه فوق‌العاده خواهید دید.

در پایان نیز نازنین ملایی پس از کسب مدال نقره ماده رویینگ سنگین‌وزن چهار نفره زنان در بازی‌های آسیایی هانگژو، اظهار کرد: رویینگ چهارنفره ما رقابت سنگینی با کشور چین داشت و نمایندگان چین افرادی‌اند که در مسابقات و کاپ‌های جهانی مدال طلا کسب می‌کنند و رقابت با آنها خیلی سخت است چون در سطح جهانی‌اند.

او ادامه داد: اینکه توانستیم با چینی‌ها تا پایان مسیر رقابت کنیم و در فاصله نزدیکی موفق به کسب مدال نقره شویم خوشحال‌کننده است و خوشحالیم که به مدال نقره دست یافتیم.

مدال‌آور نقره ایران در ماده رویینگ چهارنفره سنگین‌وزن زنان در مورد از دست رفتن فرصت کسب مدالش در روز گذشته مسابقات رویینگ سبک‌وزن دونفره و اینکه امروز موفق به کسب مدال نقره شد، بیان کرد: می‌توانم بگویم نه خوشحالم و نه ناراحت؛ چرا که طبق حرف‌ها در فضای مجازی و مصاحبه‌های تلویزیونی که دیدم اصلا نیازی نیست واقعیت را از زبان خودم بگویم و واقعیت‌ها در نتایج مسابقات وجود دارد و همه مردم ‌می‌توانند آن را ببینند.

ملایی درباره صحبت‌های مطرح‌شده عنوان کرد: صحبت‌هایی مطرح شده بود که هزار متر اول را خیلی فشار آوردیم و در هزار متر دوم ریتم مسابقه از دست رفت؛ در صورتی که نتایج مسابقات وجود دارد و مشخص است که از همان ابتدا با چین رقابتی نکردیم؛ چرا که چین در ۵۰۰ متر اول رفت و ما فقط در حال حفظ جایگاه خود بودیم.

او ادامه داد: خدا را شکر زمان ما با زمان دونفره سنگین‌وزن هم یکی شده است با این تفاوت که در دونفره سبک‌وزن از نفر دوم یک ثانیه فاصله داشتیم با اینکه نفر چهار بودیم و نفر پنجم نیز یک ثانیه با ما فاصله داشت. این یعنی از نفر دوم تا پنجم ۱.۵ ثانیه فاصله داشتیم یعنی هر چهار قایق از دوم تا پنجم با هم رد شدند و ما با نفر سوم ۰.۲۶ ثانیه فاصله داشتیم.

مدال‌آور نقره ایران در ماده رویینگ چهارنفره سنگین‌وزن زنان افزود: همین زمان را در دونفره سنگین‌وزن داشتیم و با فاصله زیادی رد شدند. تمام نتایج ثبت شده است و هر دو قایق چین اول شدند و ما هیچ رقابتی با چینی‌ها نداشتیم که بخواهیم با آنها کل‌کل کنیم که در پایان مسابقه کم بیاوریم.

ملایی با اشاره به اینکه هم‌ زمان پایانی و هم زمان مسیرمان یکی بوده است، گفت: مسابقه در دونفره سبک‌وزن فوق‌العاده سنگین است؛ چرا که نزدیک شش تا هفت ماه قبل از کسب سهمیه المپیک هستیم و مسابقات قاره‌ای آسیا در دونفره سبک‌وزن و تک‌نفره سنگین‌وزن برگزار می‌شود و کسب مدال در دونفره سبک‌وزن سخت‌ترین مدال آسیا به شمار می‌رود.

او افزود: آسیایی‌ها زمانی که می‌خواهند کسب سهمیه کنند تمام تمرکزشان را روی این قایق قرار می‌دهند و به همین دلیل بهترین نفراتشان در قایق سبک‌وزن چیده می‌شود تا بتوانند کسب سهمیه کرده و با نفرات بیشتری در المپیک شرکت کنند.

مدال‌آور نقره ایران در ماده رویینگ چهارنفره سنگین‌وزن زنان قطعا سخت‌ترین ماده در این مسابقات قطعا سنگین دختران و پسران است و دونفره سبک‌وزن پسران و دختران هستند؛ چرا که سهمیه المپیک دارند.

ملایی در پایان با بیان اینکه از اتفاق رخ داده و پاروزدن در مسیر مسابقات اصلا ناراحت نیست؛ چرا که در طول مسیر کار درست را انجام داد، اظهار کرد: نتایج مشخص‌کننده است و به حرف من نیست و تنها از این بابت ناراحتم؛ چرا که ما نیز همان‌قدر تلاش کرده بودیم اما نتایج متفاوت شدم و هم‌تیمی من نتوانست با مدال بازگردد و من در چهار نفره با مدال بازمی‌گردم و این ناراحت‌کننده است؛ چرا که شاید می‌توانستیم یک مدال دیگر کسب کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه