با حضور زاکانی صورت گرفت؛
افتتاح خانه روزنامهنگاران تهران؛ فضای جدیدی برای گفتگو و همدلی اصحاب رسانه
صبح امروز، خانه روزنامهنگاران شهر تهران با حضور علیرضا زاکانی، شهردار تهران، جمعی از اصحاب رسانه و مدیران شهری، به طور رسمی به بهرهبرداری رسید.
به گزارش خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خانه روزنامهنگاران شهر تهران صبح امروز ( دوشنبه 8 بهمن 1403) با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، جمعی از اصحاب رسانه و مدیران شهری، به طور رسمی به بهرهبرداری رسید.
در این مراسم مهدی عرفاتی، سرپرست خانه روزنامهنگاران، در خصوص اهداف و کارکردهای این مکان گفت: یکی از نگرانیهایی که همواره اهالی رسانه مطرح میکردند، این بود که با وجود تلاشهای فراوان برای پوشش اخبار مختلف، از یک فضای مشترک برای همگرایی و همدلی محروم بودند.
وی افزود: در حالی که خانههایی برای صنوف مختلف مانند خانههای سینما، هنرمندان و موسیقی در سطح شهر وجود داشت، اهالی رسانه فاقد چنین فضایی بودند. ایده ایجاد خانه روزنامهنگاران توسط رئیس مرکز ارتباطات و امور بینالملل شهرداری تهران مطرح شد تا این فضا به محلی برای احساس تعلق و مالکیت خبرنگاران و عکاسان تبدیل شود.
عرفاتی همچنین اشاره کرد: این خانه به عنوان یک فضای مناسب برای برگزاری رویدادهای رسانهای طراحی شده است. برنامههایی از جمله برگزاری دورههای آموزشی با حضور اساتید برجسته رسانه و ایجاد کافهای در بام این خانه برای گعدههای اهالی رسانه، در نظر گرفته شده است.
وی در ادامه با اشاره به برپایی گالری تصاویر و برگزاری نشستهای تخصصی در این خانه تأکید کرد: این خانه به محلی برای همدلی، گفتگو و تعامل میان اصحاب رسانه تبدیل خواهد شد؛ تلاش ما این است که این فضا، با وجود اختلاف نظرها و سلایق گوناگون، مکانی باشد برای ارتقای کیفیت فعالیتهای رسانهای در تهران.
سرپرست خانه روزنامهنگاران تهران اظهار داشت: هدف ما این است که با همکاری تشکلهای مختلف، شرایط بهتری را برای اهالی مطبوعات فراهم آوریم و شاهد ارتقاء وضعیت رسانهها در شهر باشیم.
هیچ گونه محدودیتی در خانه روزنامهنگاران برای گرایشهای سیاسی و سلیقهای وجود ندارد
در ادامه عبدالمطهر محمدخانی، رئیس مرکز ارتباطات و امور بینالملل شهرداری تهران در این مراسم اظهار داشت: ایده ایجاد خانه روزنامهنگاران در این دوره از مدیریت شهری به اجرا درآمد. پیش از این، مجموعه شهرداری خانههای مختلفی مانند خانه هنرمندان، خانه شعرا، خانه مداحان و دیگر خانههای صنفی راهاندازی کرده بود، اما خانهای برای روزنامهنگاران وجود نداشت و این خلا در این دوره جبران شد.
وی افزود: از این پس، پس از افتتاح خانه روزنامهنگاران، مسئولیت روشن نگه داشتن چراغ این خانه بر عهده خود اهالی رسانه است.
محمدخانی در ادامه تأکید کرد: این مجموعه به منزله خانهای برای تمام عکاسان، روزنامهنگاران، مستندسازان خبری و اهالی رسانه خواهد بود و هیچگونه محدودیتی از نظر گرایشهای سیاسی و سلیقهای وجود ندارد. تحقق این هدف و شکوفایی این فضا تنها با همراهی و مشارکت فعال گروههای مختلف رسانهای ممکن خواهد بود.
تجلیل از پیشکسوتان رسانه و عکاسی
همچنین در این مراسم از محمود عبدالحسینی، پیشکسوت عکاسی و ارشیر لارودی پیشکسوت خبر و رسانه تجلیل به عمل آمد.
بیشتر بخوانید:
همه مسئولین باید در جهت ایجاد شفافیت و آگاهی در جامعه قدم بردارند
ارسال دیدگاه