اخبار داغ

گزارش دانا از همایش فرماندهان یگان‌های آموزش و احتیاط شهید سلیمانی؛

پاسداران زبان گویای حاج قاسم در دفاع از مردم، حقیقت و اسلام هستند

پاسداران زبان گویای حاج قاسم در دفاع از مردم، حقیقت و اسلام  هستند
معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین گفت: پاسداران باید فکر و اندیشه شهید سلیمانی را به عنوان مکتب در بسیج ساری و جاری کنند.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار حسین معروفی معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج، در دومین همایش فرماندهان یگان آموزش و احتیاط شهید سلیمانی سراسر کشور گفت: "امام خمینی (ره) به تبعیت از پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت (ع) و مکتب وحی و قرآن، با نگاهی به عاشورا، بستری برای ظهور فراهم کرد. برای حفظ این بسترسازی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تشکیل داد و مأموریت بقای انقلاب اسلامی را به این نهاد واگذار کرد."

نام‌گذاری روز پاسدار

وی افزود: "امام خمینی (ره) روز تولد بزرگ پاسدار اسلام امام حسین (ع) را روز پاسدار نامیدند. نطفه نهضت انقلاب اسلامی در عاشورا بسته شده است. پاسداران ظلم نمی‌کنند، زور نمی‌گویند و زیر بار زور نمی‌روند. سپاه باید همانند حسین بن علی (ع) باشد. بسیج و سپاه یک مأموریت دارند و مکمل یکدیگرند."

اندیشه شهید سلیمانی به عنوان مکتب

سردار معروفی اظهار کرد: "شما پاسداران باید فکر و اندیشه شهید سلیمانی را به عنوان مکتب در بسیج ساری و جاری کنید."

عاقبت بخیری و استحکام اندیشه

وی گفت: "عاقبت بخیری سخت است. اگر اندیشه از ما گرفته شود، هیچ عملی باقی نخواهد ماند. استحکام را باید ابتدا در خود و سپس در جامعه نهادینه کنیم. تفکر شهید سلیمانی را ابتدا در وجود خود و سپس در جامعه نهادینه نمایید. این فرصت، فرصتی برای عاقبت بخیری است و باید برای آن تلاش کنید و مراقب باشید."

جوانان و جاذبه مغناطیسی شهید سلیمانی

وی ادامه داد: "جوانی که عکس پروفایلش تصویر حاج قاسم سلیمانی است، او را نماد غیرت خود می‌داند. اینها فرصت هستند و باید از این جاذبه مغناطیسی استفاده کرد. شما پاسداران باید زبان گویای حاج قاسم در دفاع از مردم، حقیقت و اسلام باشید و محصور به یک کلاس نظامی صرف نشوید."

بخشی از سخنان سردار حسین معروفی معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج، در دومین همایش فرماندهان یگان آموزش و احتیاط شهید سلیمانی

جانشین‌پروری در آموزش

سردار معروفی عنوان کرد: "در آموزش‌های خود باید به فکر جانشین‌پروری هم باشیم. شبکه را در آموزش بزرگ کنیم. ما در سال ۱۴۰۱ بحث آموزش را جدی دیده‌ایم."

 

گزارش تصویری/ دومین همایش فرماندهان یگان آموزش و احتیاط شهید سلیمانی سراسر کشور

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه