اخبار داغ

در دانشگاه خاتم الانبیا (ص)؛

همایش جنگ شناختی و مدیریت صحنه نبرد برگزار شد

همایش جنگ شناختی و مدیریت صحنه نبرد برگزار شد
همایش جنگ شناختی و مدیریت صحنه نبرد صبح امروز در دانشگاه خاتم‌الانبیا (ص) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ همایش جنگ شناختی و مدیریت صحنه نبرد صبح امروز (یکشنبه، ۲۸ بهمن ۱۴۰۳) در دانشگاه خاتم‌الانبیا (ص) برگزار شد.

پدافند هوایی اولویت اول مأموریت‌های نیروهای مسلح است  

در این همایش، امیر سرتیپ دوم بیژن ساعدی، فرمانده دانشگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا (ص)، طی سخنانی به اهمیت پدافند هوایی و ضرورت توجه به مدیریت صحنه نبرد در جنگ شناختی اشاره کرد. 

وی با ارائه گزارشی از فعالیت‌های صورت‌گرفته در مسیر برگزاری این همایش، اعلام کرد: این همایش پس از طی ۲۴ مرحله برنامه‌ریزی و هماهنگی در مجموعه پژوهشکده دانشگاه دنبال شد و از مجموع ۱۰۸۰ مقاله دریافتی، پس از انجام ارزیابی‌های متعدد، ۷۶ مقاله برگزیده و آماده ارائه شدند. 

وی افزود: در همین راستا، ۱۰ نشست علمی و پنج کارگاه آموزشی و پژوهشی متناسب با موضوع همایش در دانشگاه برگزار شده است.

امیر ساعدی ادامه داد: انتخاب مدیریت صحنه نبرد به‌عنوان یکی از محورهای همایش، با توجه به تحولات اخیر منطقه و نوع تهدیدات دشمن صورت گرفته است. مأموریت پدافند هوایی، به‌عنوان یکی از اولویت‌های کلیدی نیروهای مسلح، مبتنی بر ترکیب مؤثر نیروی انسانی، تجهیزات، و روش‌های اجرایی است. همچنین مولفه‌های دیگری همچون نقش خانواده‌ها و قدرت نرم نیز می‌تواند تاثیر قابل‌توجهی در مدیریت صحنه نبرد داشته باشد.

وی با اشاره به نقش خانواده‌ها در جنگ نرم و جنگ شناختی، از سخنان همسر یکی از شهدا در کرمانشاه به‌عنوان نمونه‌ای از قدرت روحی و معنوی افراد جامعه یاد کرد و افزود: توجه به این ابعاد معنوی و فرهنگی، علاوه بر اهمیت بالای نیروی انسانی و تجهیزات، در موفقیت مأموریت‌های پدافند هوایی بسیار تأثیرگذار است.

در پایان از پژوهشگران مقالات برتر و مجریان همایش تقدیر شد.

بیشتر بخوانید:

جنگ شناختی، تهدیدی فراگیر و نیازمند هوشیاری است/ دشمن تمرکز ویژه‌ای بر ایران دارد

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه