فهرستی که سر و صدای زیادی به پا میکند
رئیس کمیته صیانت فوتبال گفت:سازمان بازرسی کل کشور به زودی فهرستی را برای ما درباره نقل و انتقالات ارسال می کند که اطمینان دارم سر و صدای زیادی در فوتبال راه می اندازد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناحجت الاسلام علیرضا علیپور در رابطه با اظهارات فرهاد کاظمی علیه خودش اظهار داشت: نمی خواهم واکنشی به اظهارات او داشته باشم. درباره پرونده فرهاد کاظمی، ما دیگر نظری نمی دهیم و حراست وزارت ورزش درباره او تصمیم گیرنده است زیرا ما این پرونده را به وزارت ورزش ارسال کردیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی ادامه داد: فکر نمی کنم کاظمی درخواستی برای کار داده باشد اما تاکید می کنم اگر درخواست کاری داده باشد، تصمیم گیری در این باره از دست ما خارج است و وزارت ورزش باید درباره آن تصمیم گیری کند.
,علیپور درباه وضعیت مجوز علی لطیفی برای سرمربیگری گفت:کارهای راه آهن در حال بررسی است.مسولان باشگاه راه آهن قول داده اند برای اصلاح مسائل و مشکلاتی که در این باشگاه وجود دارد هر چه سریعتر دست به کار شوند.
,وی درباره برخی تصاویر که در صحفات اجتماعی در حاشیه حضور ملی پوشان در استرالیا منتشر شده است و برخی از این تصاویر در صحفه اجتماعی منتسب به کی روش هم انتشار یافته اند اظهار داشت:کفاشیان و نبی حتما تذاکرات لازم را در محل برگزاری مسابقات به اعضای تیم ملی می دهند.البته بعید می دانم این صفحه برای کی روش باشد،شاید صفحه او را هک کرده اند و برخی تصاویر را در آن قرار داده اند.
,علیپور درباره اینکه گفته بود یک آرپی جی برای باشگاه پرسپولیس کنار گذاشته است گفت:آرپی جی خیلی قدیمی است و متعلق به دهه 60 است.در سال 2015 هستیم و سلاح های جدیدتری تولید شده است.سازمان بازرسی کل کشور به زودی فهرستی را برای ما درباره نقل و انتقالات ارسال می کند که اطمینان دارم سر و صدای زیادی در فوتبال راه می اندازد.
,وی درباره اینکه این لیست چه زمانی انتشار پیدا می کند بیان داشت:به محض ارسال این لیست آن را بررسی می کنیم و سپس به اطلاع افکار عمومی می رسانیم.فکر می کنم تا هفته آینده این اتفاق بیفتد.
,وی درباره وضعیت دو باشگاه استقلال و سپاهان که در فصل نقل و انتقالات بیش از سقف هزینه کرده اند اظهار داشت:ماجرای این دو باشگاه از دست ما خارج شده و سازمان بازرسی کل کشور پیگیر این ماجراست و با آن برخورد می کند.
,منبع کاپ
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه