اخبار داغ
  1. مبارزه گلادیاتور تا نفس آخر/ پادشاه یک‌دست؛ این بار نوبتت نبود حسن!
  2. پروازی بدون بازگشت/ رئیس جمهوری خستگی ناپذیر که ماندگار شد
  3. امیررضا معصومی و محمدهادی ساروی؛ برترین‌ کشتی‌گیران ماه مارس جهان
  4. عزیزی: خبرگان اقتصادی را به فدراسیون‌ها بیاوریم؛ به توجه مالی ویژه نیاز داریم
  5. برنامه تامین مالی جهش تولید به زودی رونمایی می شود
  6. جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اعلام شد
  7. آمار فروش سینماهای کشور در هفته اول نوروز ۱۴۰۴/ «دایناسور» صدرنشین گیشه نوروزی
  8. ساعی: انتظارات از تکواندوی زنان بالا رفته؛ کیانی و نعمت‌زاده را حفظ می‌کنیم
  9. سیاست‌های ارزی و مالیاتی و تأثیر آن بر قیمت کالاها در سال 1404/ مالیات ارزش افزوده از گمرک 9 درصد افزایش میابد
  10. دستاوردهای نظامی و ارتقا قدرت بازدارندگی ایران/سامانه های موشکی و پهپادی که در اوج تحریم ها رونمایی شد
  11. مجلس عصاره ملت است/ هیچ‌گاه نسبت به مسائل روز بی‌تفاوت نبوده ایم
  12. حامیان رژیم صهیونیستی باید پاسخگوی جنایات این رژیم تروریست باشند
  13. انصافاً راهپیمایی آبرومندانه، شرافتمندانه و عزتمندانه‌ای برگزار شد/ نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است
  14. ماجرای فلسطین قصه پرغصه‌ای برای جهان اسلام و جامعه بشری است
  15. گزارش دانا از راهپیمایی روز جهانی قدس در پایتخت؛ از تهران تا قدس، همصدا با مظلومان فلسطین
  16. ایران شروط غیرواقع‌بینانه ترامپ را نخواهد پذیرفت
  17. علی‌قارداشی: سالی تاریخی را پشت‌سر گذاشتیم؛ برای ادامه موفقیت‌ها به بودجه نیاز داریم
  18. قدس ۱۴۰۴؛ آغازی بر پایان سکوت جهان در برابر جنایات رژیم صهیونیستی
  19. خطرات رانندگی در هوای بارانی؛ چگونه در باران ایمن رانندگی کنیم؟
  20. معافیت های مالیاتی حقوق و دستمزد در سال 1404/ قوانین محاسباتی مالیات بر درآمد کارمندان و کارگران

سردار نقدی:

امروز آمریکا و رژیم صهیونیستی در ضعیف‌ترین وضعیت خود قرار دارند

امروز آمریکا و رژیم صهیونیستی در ضعیف‌ترین وضعیت خود قرار دارند
معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه آمریکا و رژیم صهیونیستی در ضعیف‌ترین وضعیت خود قرار دارند و هیچ موقع این چنین ضعیف نبوده‌اند؛ گفت: ما باید پرونده و کاری که ۴۶ سال است شروع کرده‌ایم را با عزت و شرافت تمام کنیم و به زودی این کار انجام خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا نقدی روز جمعه هشتم فروردین در مراسم روز قدس کرج با اشاره به وضعیتی که در غزه به وجود آمده است؛ گفت: تمام ساختمان‌ها ویران شده و هیچ چیزی باقی نمانده است اما صدایی از آنها که مدعی حقوق بشر هستند بلند نمی‌شود. این تمدن غرب است. اما دنیا این حقیقت را می‌بیند و بیدار شده و به صحنه آمده است.

وی افزود: چرا ما در کنار مردمی که یک و نیم سال است برق، سوخت، غذا، دارو و آب ندارند؛ نباشیم؟ مردم غزه با عزت و شهامت و عظمت ایستاده‌اند پس چرا ما در کنار آنها نباشیم؟ کدام انسانی می‌تواند این وضعیت را تحمل کند؟ همه باید به میدان بیاییم.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: این وضعیت، ملت و جوانان ما را بی تاب کرده است و مرتب از ما می‌خواهند که آنها را به جبهه مقاومت بفرستیم.

وی خاطرنشان کرد: باید برای عملیات و کار بزرگ آماده شویم و کار اینها را تمام کنیم. بدانید کار آنها تمام است. امروز آمریکا که اینطور سر و صدا و تهدید می‌کند و رژیم صهیونیستی، در ضعیف‌ترین وضعیت خود قرار دارند. هیچ موقع این چنین ضعیف نبوده‌اند.

وی ادامه داد: آمریکایی‌ها در همه مولفه‌های قدرت زمین‌گیر هستند. در اقتصاد که مهمترین تکیه‌گاه آنان است ۳۷ هزار میلیارد دلار بدهی دارند و ۱۷ درصد از درآمد خود را باید صرف اقساط این بدهی کنند و تا سال ۲۰۳۰ باید ۱۰۰ درصد درآمد خود را برای این بدهی‌ها بدهند. در سیاست هم شکست خورده‌اند و با همه هم‌پیمانان خود درگیر هستند. در داخل هم با قیام مردم خودشان مواجه هستند.

نقدی گفت: ناوهای هواپیمابر آنها یکی پس از دیگری در دریای سرخ از سوی یمن محاصره شده و توسری و موشک و پهپاد خوردند و فرار کردند. شکست آنها قطعی است. وضعیت صهیونیست‌ها بدتر از آنها است. با ۱۲۰ میلیارد دلار بدهی، برای نان مردم خود محتاج دلارهای روزمره آمریکا هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه