اخبار داغ
  1. برنامه‌های دهه کرامت با یک روز تأخیر آغاز می‌شود/ عناوین روزهای دهه کرامت اعلام شد
  2. گفتگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی درباره تحولات منطقه
  3. نیمی از پرداخت‌های فیش‌های برق مصرفی کجا هزینه می‌شود؟
  4. حباب خودروهای دست‌دوم خارجی/ دلایل اجباری شدن قیمت‌گذاری خودروهای وارداتی
  5. ایران بستر خوبی برای سرمایه‌گذاران، تاجران و گردشگران است
  6. رسولی: سرباز دوومیدانی شده‌ام؛ برای دست‌گرمی به جام امام رضا (ع) آمدم!
  7. سریال آبان و ترویج زیرپوستی آسیب های اجتماعی/ نهادهای نظارتی نسبت به قصه و محتوا بی توجهند
  8. آنچه در مسقط می گذرد مورد علاقه صهیونیست ها نیست/ تلاش برای روایت غیرواقعی از حادثه بندر شهید رجایی هستند
  9. سم پاشی رسانه های صهیونیستی در جریان بندر «شهید رجایی» به ضرر غرب خواهد بود
  10. خرسندی صهیونیست ها از حادثه بندر «شهید رجایی»/ لاشخورها به دنبال چه می گردند!
  11. طرح صلح ترامپ در بن‌بست اوکراین؛ از وعده تا واقعیت
  12. آمدم تا از نزدیک حادثه بندر شهید رجایی را بررسی کنیم
  13. تجاوز جنایتکاران از زیاده طلبی است که دارند
  14. حذف یارانه؛ پرسش‌هایی که بدون پاسخ مانده/ پیش از حذف یارانه، دهک‌بندی را اصلاح کنید
  15. تحلیل آخرین وضعیت شاخص‌های تورم در گزارش فروردین مرکز آمار
  16. سکوت سکاندار فرهنگی دولت در برابر حواشی یک جشنواره/ در ماجرای بوشهر باید یقه چه کسی را گرفت؟
  17. وزیر ارشاد نباید از جشنواره ای که توانایی کنترل حواشی آن را ندارد حمایت کند
  18. ملت ایران مذاکره در سایه تهدید را نمی پذیرد/ مذاکره کنندگان کشورمان به دنبال توافقی به نفع ملت هستند
  19. ترامپ و موقعیت استراتژیک مذاکره با ایران!/ چرا گفتگوهای ایران و آمریکا برای ایالات متحده اهمیت دارد؟
  20. مجلس گزارشی دقیقی درباره حادثه انفجار بندر شهید رجایی به مردم می‌دهد

سردار اشتری:

اقتدار ایران، آمریکا را به مذاکره غیرمستقیم کشاند

 اقتدار ایران، آمریکا را به مذاکره غیرمستقیم کشاند
مشاور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در امور امنیتی و انتظامی گفت: اقتدار ایران، آمریکا را به مذاکره غیرمستقیم کشاند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سردار حسین اشتری، مشاور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در امور امنیتی و انتظامی، در حاشیه مراسم گرامیداشت سالگرد شهادت سردار حجازی و سردار زاهدی، در جمع خبرنگاران گفت: خاطره همه شهدای عزیز جبهه مقاومت، به‌ویژه سردار شهید حجازی و سردار شهید زاهدی را گرامی می‌داریم.

وی با اشاره به تحولات اخیر در عرصه بین‌المللی افزود: آمریکایی‌ها با روحیه سلطه‌طلبانه خود وقتی به ما پیشنهاد مذاکره می‌دهند، نشان‌دهنده آن است که دریافتند توان مقابله نظامی با جمهوری اسلامی را ندارند؛ این امر اقتدار جمهوری اسلامی ایران را ثابت می‌کند.

سردار اشتری تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همچنان بر مواضع قاطع، حکیمانه و عزتمندانه خود ایستاده است. همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند، اگر مذاکره بر پایه عدالت، عزت، حکمت و مصلحت باشد، انجام آن به‌صورت غیرمستقیم قابل بررسی است.

وی تصریح کرد: اینکه امروز آمریکا به پای میز مذاکره غیرمستقیم آمده و جمهوری اسلامی ایران طرف انتخاب شده است، خود یک موفقیت محسوب می‌شود؛ هرچند به سابقه خلف وعده‌های آمریکا خوش‌بین نیستیم.

مشاور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پایان گفت: موفقیت‌های اخیر حاصل قدرت بازدارندگی نیروهای مسلح و هماهنگی ملت با رهبری است و ان‌شاءالله خواسته‌های ملت ایران در این روند محقق خواهد شد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه