مظلومی: من واقعا خسته شده ام!

مظلومی: من واقعا خسته شده ام!
سرمربی مس کرمان گفت: من واقعا خسته شده ام.مس خوب بازی می کند ولی نتیجه مطلوب را نمی گیرد.باز هم خدا را شکر که نباختیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا - پرویز مظلومی با قیافه ای خوشحال تر از مایلی کهن در سالن کنفرانس حاضر شد و به سئوالات پاسخ داد . او راضی بود که بازی باخته را مساوی کرده و از شکست گریخته

, شبکه اطلاع رسانی دانا, - پرویز مظلومی با قیافه ای خوشحال تر از مایلی کهن در سالن کنفرانس حاضر شد و به سئوالات پاسخ داد . او راضی بود که بازی باخته را مساوی کرده و از شکست گریخته,
 
,
 گلزنی و تساوی در ثانیه های پایانی ؟
,
به نظرم اگر بازی در ثانیه های پایانی مساوی نمی شد واقعا عدالت فوتبال رعایت نشده بود.این تساوی نه به نفع ما بود و نه به نفع صبا.ا به کسب هر سه امتیاز مسابقه نیاز داشتیم و مساوی حق صبا نبود.خودتان اگر این بازی را دوباره ببینید متوجه می شوید که ما برتر از صبا بودیم.با این وجود فوتبال جوانمردانه ای بازی کردیم و از مردم قم هم به دلیل میهمان نوازی شان تشکر می کنم.
,
 نقطه ضعف مس؟
,
 
,
من واقعا خسته شده ام.مس خوب بازی می کند ولی نتیجه مطلوب را نمی گیرد.باز هم خدا را شکر که نباختیم و با دست پر به شهرمان برمی گردیم.برای نیم فصل هم برنامه داریم و تیم را تقویت کنیم.
,
 
,
 حضور مس در جام حذفی؟
,
 
,
ما به تصمیم مسولان سازمان لیگ احترام می گذاریم و در جام حذفی شرکت می کنیم.هر چند جام حذفی به آن صورت به کار ما نمی آید چون اولویت اول ما ماندن مس در لیگ برتر است.
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه