تقاضای مسی از رئیس بارسا: انریکه را برکنار کن
TV3 ساعتی پیش در برنامه ای ویژه فاش کرد که شب گذشته و پس از بازی بارسلونا و الچه، نشستی محرمانه بین بارتومئو و مسی برگزار شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناطبق گزارش این شبکه تلویزیونی کاتالونیا، رئیس باشگاه بارسلونا با فوق ستاره شاکی خود پس از بازی با الچه دیدار داشته و در مورد اتفاقات اخیر باهم صحبت کرده اند. در این نشست، بارتومئو بطور کامل از مسی حمایت کرده و به او قول بهبود اوضاع را داده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
طبق گزارش TV3، مسی به بارتومئو گفته است که در بارسلونا خوشحال نیست و احساس راحتی نمی کند. اینکه با لوئیس انریکه رابطه خوبی ندارد و از ایده های او خوشش نمی آید. بارتومئو نیز به مسی گفته است که نگران چیزی نباشد و او به دنبال یک جایگزین برای انریکه می گردد که در شرایط اضطراری بتواند تیم را جمع کند.
در این برنامه ادعا شده است که بارتومئو بسیار زودتر از آنچه پیش بینی می شد به دنبال برکناری انریکه است و شاید یک ناکامی در بازی مقابل اتلتیکو در یکشنبه پیش رو، حکم به اخراج انریکه بدهد. البته این ادعا بلافاصله از سوی باشگاه بارسلونا تکذیب شد اما شواهد، بیانگر اتفاقات قریب الوقوع دیگری هستند.
,
,
hkjانتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه