اخبار داغ

آخرین وضعیت تیم کاراته زنان به روایت سرمربی تیم؛

زنگنه: حضور در لیگ سری A، گامی مهم برای آمادگی مسابقات جهانی و بازی‌های کشورهای اسلامی است

زنگنه: حضور در لیگ سری A، گامی مهم برای آمادگی مسابقات جهانی و بازی‌های کشورهای اسلامی است
سرمربی تیم ملی کاراته زنان گفت: حضور در ليگ سري A، گامي مهم براي آمادگي مسابقات جهاني و بازي‌هاي كشورهاي اسلامي است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون کاراته، پگاه زنگنه، سرمربی تیم ملی کاراته زنان با اشاره به برنامه‌های تیم ملی در راستای سیاست‌های فدراسیون کاراته، اظهار داشت: بر اساس تصمیم سرپرست محترم فدراسیون، از سال گذشته در لیگ‌های جهانی شرکت کردیم که این حضور، تأثیر مثبتی در عملکرد تیم در مسابقات قهرمانی آسیا داشت. شرکت در رقابت‌های لیگ سری A نیز می‌تواند گام مؤثری در مسیر موفقیت در رقابت‌های پیش‌رو باشد.

سرمربی تیم ملی کاراته زنان افزود: با توجه به اینکه در لیگ سری A، کاراته‌کاهای دارای رتبه بندی زیر ۳۲ نیز امکان شرکت دارند، با نظر فدراسیون کاراته مقرر شد ملی‌پوشان تیم بزرگسالان زنان در این رقابت‌ها که اواسط مهرماه در مالزی برگزار می‌شود، حضور یابند.

زنگنه همچنین با اشاره به حضور لیلا برجعلی در این رویداد گفت: برجعلی نیز در لیگ سری A مالزی ثبت‌نام شده است؛ این کاراته‌کا از اعضای تیم ملی در سال گذشته بود که به دلیل آسیب‌دیدگی از ترکیب اعزامی به مسابقات آسیایی کنار رفت.

سرمربی تیم ملی زنان، این مسابقات را فرصتی ارزشمند برای آماده‌سازی پیش از رویدادهای مهم دانست و ادامه داد: لیگ سری A می‌تواند تدارک خوبی برای حضور در بازی‌های کشورهای اسلامی و مسابقات قهرمانی جهان در مصر باشد. تاکنون موفق به کسب سه سهمیه برای رقابت‌های جهانی شده‌ایم و امیدواریم در مسابقات انتخابی جهانی در پاریس، دو سهمیه دیگر در اوزان منهای ۶۸ و به‌اضافه ۶۸ کیلوگرم را نیز کسب کنیم تا با ترکیب کامل راهی مصر شویم.

زنگنه همچنین به موفقیت تیم در بازی‌های جهانی چنگدو اشاره کرد و گفت: خوشبختانه توانستیم یک سهمیه در وزن ۵۰ کیلوگرم توسط سارا بهمنیار به دست آوریم. در ادامه، تمرینات منظم و فشرده‌ای را پیش‌بینی کرده‌ایم تا تیم با آمادگی کامل در میادین پیش‌رو حاضر شود.

وی در پایان تصریح کرد: هدف اصلی ما، حضور مؤثر و کسب مدال طلا در رقابت‌های قهرمانی جهان مصر است. همچنین مسابقات کشورهای اسلامی برای ما اهمیت بالایی دارد و با ترکیبی از نفرات آماده و با انگیزه در این رویداد مهم شرکت خواهیم کرد. مصر، ترکیه، آذربایجان و قزاقستان از جمله رقبای قدرتمند ما در این میدان هستند که نگاه ویژه‌ای به رقابت با آن‌ها داریم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه