پرسپولیس فردا به امارات می‌رود

پرسپولیس فردا به امارات می‌رود
تیم فوتبال پرسپولیس در قالب گروهی ۴۲ نفره و با تمامی نفراتش راهی امارات خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، مشکل مالیاتی بازیکنان پرسپولیس برطرف شد و این تیم با تمامی نفرات خود راهی امارات خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بعد از پیگیری مسئولان باشگاه پرسپولیس امروز (شنبه) مشکل مالیاتی تعدادی از بازیکنان این تیم که ممنوع‌ الخروج شده بودند حل شد و آنها می‌توانند تیم‌شان را در اردوی امارات همراهی کنند.

,

محمد نوری، رضا نورمحمدی، هادی نوروزی و حمیدرضا علی‌عسگری از جمله این بازیکنان بودند که مشکل‌شان به صورت موقت حل شده است و عصر فردا (یکشنبه) به همراه دیگر بازیکنان، مربیان و کادر همراه پرسپولیس راهی امارات می‌شوند.

,

پیام صادقیان نیز به دلیل مشکلات مالی با باشگاه و همچنین مشکلات شخصی‌اش از حمید درخشان درخواست کرده بود تا در تهران تمرینات خود را ادامه دهد اما سرمربی پرسپولیس فعلاً با این مسئله مخالفت کرده است.

,

مهدی خواجه‌وند، سخنگوی باشگاه پرسپولیس کلیه این اخبار را تأیید کرده است. 

,

کاروان 42 نفره پرسپولیس ساعت 18 عصر فردا (یکشنبه) برای برپایی اردویی یک هفته‌ای راهی امارات می‌شود.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه