اخبار داغ

دانا گزارش می دهد؛

تهدید های آشنا علیه مهره های آشنا/ قطب سازی در کشور؛ خیانت یا خدمت!

تهدید های آشنا علیه مهره های آشنا/ قطب سازی در کشور؛ خیانت یا خدمت!
حسن روحانی یکی از چهره های استخوان دار سیاست در روزهای اخیر با طرح اظهاراتی تلاش کرده است تا ضمن دیده شدن در فضای رسانه ای کشور، زمینه برای ایجاد دو قطبی که بیشترین ضربه را به انسجام ملی می زند فراهم کند.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جنگ تحمیلی 12 روزه و حمله رژیم صهیونیستی به ایران با چراغ سبز آمریکا اگرچه موجب شهادت بیش از هزار نفر از هم وطنان ایرانی، دانشمندان هسته ای و فرماندهان نظامی شد، اما به اذعان بسیاری از تحلیلگران داخلی و بین المللی موجب از همبستگی بی سابقه را در بین مردم رقم زد.

مقامات غربی - صهیونی اعتراف کردند که در دشمن به دنبال آن بود که پس از عملیات نظامی در داخل کشور، با ایجاد آشوب و ناامنی زمینه را برای سرنگونی حکومت فراهم کرده و تنها ظرف چند ساعت کار امور کشور را در اختیار بگیرد. 

با وجود طراحی دقیق و برنامه ریزی شده اما، دشمن عنصر مردم ایران را در این طراحی کمرنگ دیده بود چرا که تصور می کرد ملت ایران دست از وطن و خاک خود کشیده و با دشمنان همراه خواهند شد.

ملت ایران اما در اوج همبستگی پست رهبری، نظام و نیروهای مسلح ایستاد تا نقش دشمنان در اوج هماهنگی نقش بر آب شود.

ایستادگی ملت پست رهبری و نیروهای مسلح عامل شکست دشمن در جنگ 12 روزه

همبستگی شکل گرفته بین ملت ایران اما بازتاب های گسترده ای در عرصه جهانی داشت تا جایی که بسیاری این همبستگی و ایستادن پشت نظام، رهبری و نیروهای مسلح را اصلی ترین عامل شکست دشمن عنوان کردند که حفظ این سرمایه امری مهم و وظیفه ای خطیر برای همگان به شمار می رود.

با این حال اما برخی جریانات فکری در داخل، تصفیه حساب های سیاسی را ابزاری برای ضربه زدن به این انسجام قرار داده و هر روز با موج سازی تازه ای حاشیه ای جدید برای کشور درست می کنند.

حسن روحانی یکی از چهره های استخوان دار سیاست در روزهای اخیر با طرح اظهاراتی تلاش کرده است تا ضمن دیده شدن در فضای رسانه ای کشور، زمینه برای ایجاد دو قطبی که بیشترین ضربه را به انسجام ملی می زند فراهم کند.

او در اظهاراتی گفته بود ملت ایران در جنگ 12 روزه پشت مسئولان نظام نایستادند بلکه پشت کشور ایستادند. او با این اظهارات تلاش کرد در تیر خلاص به تصمیم و اراده ملت در جنگ 12 روزه بزند.

اراده ای که تمام قد از نیروهای مسلح ایران می خواست تا بی وقفه به حملات موشکی علیه رژیم صهیونیستی ادامه دهد.

حسن روحانی که در جنگ 12 روزه کاراکتری خاکستری و نامعلوم داشت به نظر می رسد در شرایط کنونی تصمیم به تصویه حساب های سیاسی گرفته باشد چرا که همزمان با این اظهارات محمدجواد ظریف به عنوان رئیس دستگاه دیپلماسی دولت روحانی در اظهاراتی عجیب آن هم درست زمانی که قطعنامه های ضد ایرانی منقضی شده و کشورهای روسیه و چین به عنوان متحد استراتژیک ایران هرگونه ادامه تحریمی علیه ایران را غیرقانونی اتلاق کردند دست به کار شده تا شکست غرب در برابر ایران را این بار به گردن روسیه بیندازد.

در حقیقت با پایان زمان قطعنامه 2231 در حقیقت دست اروپا از فعال کردن اسنپ بک خالی شد و به نظر می رسد ظریف بیش از همه از پایان قطعنامه های ضد ایرانی ناراحت است و برای تامین نظر غرب علیه روسیه جبغ می زند.

تلاش جریان همسو با روحانی برای حاشیه سازی و ایجاد دو قطبی در کشور البته تنها به اظهارات این دو نفر ختم نمی شود.

حسام الدین آشنا، مشاور حسن روحانی در توئیتی نوشت: زبان روحانی و ظریف را باز نکنید. ضرر می‌کنید!

این اظهارات آشنا زمانی مطرح شد که علی شمخانی، دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی در گفتگویی به مسئله مطلع بودن حسن روحانی از ماجرای سقوط هواپیمای اوکراینی اشاره کرد.موضوعی که بحث های جدی را در فضای سیاسی و رسانه ای کشور مطرح کرد.

تنها چند روز پس از این اظهارات اما فیلمی از جشن عروسی دختر شمخانی در فضای مجازی بحث برانگیز شد. فیلمی که در صفحه اینترنشنال و بی بی سی فارسی پربازدید شد.

حالا اما باید دید آیا این افشاگری ها با هدف تسویه حساب های سیاسی انجام می شود یا سیاسی است برای ضربه زدن به مهمترین دستاورد جنگ 12 روزه یعنی انسجام ملی. 

قطب خیانت بر کشور و مردم!

کاظم انبالویی، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با دانا؛ با اشاره به اینکه همزمان با پایان قطعنامه 2231 سازمان ملل و همراهی چین و روسیه و بیش از 120 کشور دنیا ایران در این مسئله دستاورد دولت در حوزه دیپلماسی بود گفت: آمریکا و اروپا در فعال کردن اسنپ بک شکست خوردند و 2 قدرت اتمی دنیا و همچنین دو سوم کشورهای جهان پایان قطعنامه های سازمان ملل علیه ایران را اعلام کردند.

وی با اشاره به اینکه اعلام عادی شدن پرونده هسته ای ایران در شورای امنیت سازمان ملل یک پیروزی بزرگ برای ایران است افزود: ظریف و روحانی برای سرپوش گذاشتن به این پیروزی در حال حاشیه سازی هستند.

وی با بیان اینکه ظریف علیه روسیه در حال دروغ پردازی است گفت: روحانی و ظریف قطب خیانت بر کشور و مردم هستند.

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه روحانی و ظریف با مکانیزم برجام بزرگترین خسارت را بر حیثیت کشور وارد کردند ادامه داد: مردم فهمیدند که چه کسانی نسبت به منافع ملت خیانت کرده و با دست فرمان جان کری کشور کشور را قربانی خواسته های غرب کردند.

انبارلویی با اشاره به اینکه سرو صداهایی که ظریف و روحانی از خودشان در می آورند سرپوش گذاشتن بر خیانت و پشت پا زدن به منافع ملت است گفت: این آقایان به جای آنکه به خطای خود اعتراف کنند و علیه آمریکا و اروپا موضع بگیرند علیه روسیه که ریاست شورای امنیت را در اختیار دارد و امروز در کنار ملت ایران ایستاده موضع گیری می کنند.

وی با اشاره به اینکه هر وقت آقای روحانی و ظریف حرفی می زنند به شعور مردم اهانت می کنند تصریح کرد: مردم اخبار را دنبال می کنند و فراموش نکردند که اینها به دروغ گفتند با برجام یک پیروزی دیپلماتیک به دست آمد و تحریم ها برداشته شد، نه تحریمی برداشته شد و نه گشایشی اتفاق افتاد بلکه تحریم ها علیه ملت چند برابر شد.

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه سیاست روحانی و همفرانش دوست انگاری غرب و دشمن انگاری دوستان انقلاب بود تاکید کرد: آمریکا از ابتدا با لغو تحریم ها مخالف بود و برجام را پاره کرد اما اینها یک کلمه علیه آمریکا موضع نگرفتند در حالی که چین و روسیه امروز در کنار ملت ایستاده و با اسنپ بک مخالفت کردند از سوی امثال ظریف متهم می شوند.

انبارلویی با اشاره به اینکه جرم روحانی و ظریف اخلال در روابط خارجی و اقتصاد کشور است ادامه داد: دستگاه قصایی باید با دید جرم انگارانه به اقدامات آنها نگاه کند زیرا روحانی و ظریف از ملت ایران کلاهبرداری کردند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: روحانی اساسا طرف هیچ قطبی نیست که بخواهد در کشور دو قطبی سازی کند بلکه مجرم است و باید محاکمه شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه