هلاکت 40 نفر از عناصر داعش در عراق

هلاکت 40 نفر از عناصر داعش در عراق
فرمانده پلیس استان الانبار عراق، گفت: 40 نفر از عناصر داعش در درگیری با نیروهای امنیتی و در حملات هوایی جنگنده های "ائتلاف بین المللی" در شهر الرمادی کشته شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از العالم،  سرلشکر کاظم محمد الفهداوی، افزود: نیروهای ارتش و پلیس با پشتیبانی عشایر مسلح امروز یکشنبه مانع حمله داعش به منطقه سجاریه (در شرق شهر الرمادی) شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, العالم,

به گفته وی در درگیری های میان دوطرف 20 نفر از عناصر گروه تروریستی داعش به هلاکت رسیدند و در مقابل دو نفر از نیروهای پلیس زخمی شدند.

,

فهداوی خاطر نشان کرد: گروه تروریستی داعش قصد داشت با این حمله کنترل بخش هایی از منطقه سجاریه را مجددا در اختیار گیرد. نیروهای امنیتی عراق به تازگی کنترل این منطقه را به دست گرفته و تروریست های داعش را از آنجا رانده بودند.

,

فرمانده پلیس الانبار همچنین گفت: جنگنده های "ائتلاف بین المللی" چند حمله به مواضع داعش در پیرامون الرمادی انجام دادند که منجر به هلاکت 20 نفر از عناصر داعش و انهدام دو مقر آن ها در مناطق "التامیم" و "کیلومتر 5" ( در غرب رمادی) و  مقر دیگری از آن ها در منطقه سجاریه شد.

,

انتهای پیام/ن

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه