اخبار داغ

موسوی در گفتگو با دانا:

هنوز گزینه امناء برای شهرداری تهران مشخص نشده است/انتخابات تناسبی رنگ و بوی سیاسی دارد تا مردمی!

هنوز گزینه امناء برای شهرداری تهران مشخص نشده است/انتخابات تناسبی رنگ و بوی سیاسی دارد تا مردمی!
دبیر ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب (امناء) گفت: هنوز گزینه امناء برای شهرداری تهران مشخص نشده است و هنوز مشخص نیست که قبل از انتخابات به سمت معرفی گزینه شهرداری برویم یا نه.

سید نظام الدین موسوی دبیر ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب (امناء) در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به اینکه انتخابات تبلور مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خودشان است، گفت: سال آینده انتخابات شوراهای شهر و روستا را خواهیم داشت که مردم برای تعیین سرنوشت مدیریت شهری مشارکت خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه احزاب به عنوان نمایندگان مردم مطالبات صنوف و طیف های مختلف را نمایندگی خواهند کرد، ادامه داد: انتخابات بهار احزاب سیاسی است که جریانات سیاسی برنامه های خود را به محک انتخاب مردم می گذارند و مردم از بین برنامه ها مختلف به سلیقه و خواست خود برای اداره امور رای می دهند.

دبیر ائتلاف امناء با اشاره به اینکه ائتلاف نیروهای انقلاب نیز برای ورود به انتخابات در حال تعیین راهبردها و سیاست های کلان است، عنوان کرد: در حال حاضر در حال تعیین شاخص ها برای معرفی کاندیداهای مورد حمایت و تدوین برنامه های ائتلاف امنا برای مدیریت شهری هستیم.

موسوی با اشاره به اینکه ائتلاف امنا در انتخابات مجلس دوازدهم حضور فعالی داشت و به نوعی پیروز انتخابات مجلس بود، تاکید کرد: حدود 19 نماینده تهران که به مجلس راه یافتند متعلق به ائتلاف امنا بود.

وی با اشاره به اینکه در انتخابات شورای شهر ائتلاف امنا حضور موثری خواهد داشت، ادامه داد: برنامه هایی برای حضور در انتخابات تهران داریم و برای تقویت مدیریت شهری از مردم دعوت به افزایش مشارکت خواهیم کرد.

دبیر ائتلاف امناء درباره اینکه آیا این ائتلاف گزینه های مورد نظر برای شهرداری تهران را نیز مشخص کرده است یا نه پاسخ داد: هنوز گزینه امناء برای شهرداری تهران مشخص نشده است و هنوز مشخص نیست که قبل از انتخابات به سمت معرفی گزینه شهرداری برویم یا نه.

موسوی با اشاره به تناسبی شدن انتخابات عنوان کرد: انتقاداتی نسبت به این مسئله داریم زیرا معتقدیم که با تناسبی شدن انتخابات نقش و جایگاه مردم و نهادهای مدنی در انتخابات کم رنگ شده و انتخابات بیشتر رنگ و بوی سیاسی می گیرد اما با این وجود چون انتخابات تناسبی قانون است مطابق قانون وارد رقابت های انتخاباتی خواهیم شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه