خادم: 290 میلیارد پول زیادی نیست!

خادم: 290 میلیارد پول زیادی نیست!
خادم: اینطور نیست که هرکسی پول داشت سرخابی‌ها را بخرد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، معاون وزیر ورزش در گفتگو با نسیم اظهارداشت: روی ورزشی بودن اعضای هیات‌مدیره جدید نظارت می‌کنیم و قرار نیست اعضا را انتخاب کنیم. این دو باشگاه اینقدر بدهی دارند که ۲۹۰ میلیارد قیمت بالایی برای آنها نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

خادم در مورد اینکه خیلی‌ها قیمت پایه واگذاری استقلال و پرسپولیس را بالا توصیف می‌کنند و ادعا می‌کنند کسی این دو باشگاه را نمی‌خرد به «نسیم» گفت: ما قبلا هم عنوان کردیم که بدهی‌های این دو باشگاه برای دولت است.

,

البته این را باید بگویم که این قیمت گذاری را وزارت اقتصاد و دارایی انجام داده است و به وزارت ورزش و جوانان ربطی ندارد. من به عنوان کسی که در جلسات قیمت گذاری حضور داشتم می‌گویم مبلغ این ۲ باشگاه با توجه به بدهی آن‌ها مبلغ ناچیزی است. این یک قیمت پایه است که بعد از کارشناسی‌های طولانی تصویب شده است و من قبول ندارم که قیمت دو باشگاه زیاد است.

,


او در پاسخ به این سوال که آیا صرف اینکه کسی پول خرید ۲ باشگاه را داشته باشد به عنوان مالک معرفی می‌شود یا خیر هم گفت: اصلا چنین چیزی نیست و ما برای کسانی که در مزایده شرکت می‌کنند شرایط خاصی داریم. به هر حال اینطور نیست که هرکسی پول داشته باشد بتواند استقلال و پرسپولیس را خریداری کند. ما برای خریدار‌ها یک صافی داریم تا مطمئن شویم کسانی که در مزایده شرکت می‌کنند با هدف موفقیت دو تیم پا جلو گذاشته‌اند و دنبال اهداف دیگری نیستند.

,
,


او در مورد اینکه گفته می‌شود قرار است وزارت ورزش اعضای هیئت مدیره دو باشگاه را مشخص کند هم گفت: ازاین موضوع سوء برداشته شده است. ما نگفتیم اعضای هیئت مدیره را انتخاب می‌کنیم و فقط گفتیم که برای انتخاب آن‌ها ضوابطی را در نظر می‌گیریم. ما می‌خواهیم کاری کنیم تا اعضای هیئت مدیره ورزشی باشند تا کوچک‌ترین مشکلی برای این دو باشگاه پیش نیاید.

,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه