دیوید کامرون هم «واتس اپ» را فیلتر می‌کند

دیوید کامرون هم «واتس اپ» را فیلتر می‌کند
نخست وزیر انگلیس و رهبر حزب محافظه کار گفت در صورت کسب آرای دور بعدی انتخابات استفاده از «واتس اپ»،‌ «آی مسج» و «اسنپ چت» را ممنوع می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، «دیوید کامرون» نخست وزیر انگلیس  از فیلتر «واتس اپ»، «آی مسج» و «اسنپ چت» در صورت پیروزی در دور بعدی انتخابات این کشور خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


روزنامه انگلیسی ایندیپندنت با انتشار این خبر نوشت، کامرون که دیروز (دوشنبه) طی سخنرانی تبلیغاتی برای انتخابات ماه مه سال جاری میلادی سخنرانی می‌کرد به ممنوعیت استفاده از وسایل ارتباطی مذکور اشاره کرد و گفت این اقدام به دلیل نگرانی‌های امنیتی صورت می‌گیرد.

در صورتی که محافظه‌کاران دوباره بیشترین آرا را در انتخابات عمومی انگلیس کسب کنند، به سرویس‌های امنیتی اجازه خواهند داد کاربران اینترنت را زیر نظر داشته باشند. وی افزود اجازه دولت به پلیس برای زیر نظر داشتن کاربران اینترنت در راستای دموکراسی لیبرال و مدرن است و این امر را در آینده ضروری دانست.

هم‌چنین کامرون دیروز با فرماندهان امنیتی انگلیس دیدار و نگرانی‌های امنیتی این کشور را مورد بررسی قرار داد.

منابع ارشد امنیتی انگلیس طی روزهای اخیر هشدار دادند این کشور به وضعیت خطرناکی از میزان تهدیدات تروریستی رسیده و امکان دارد هدف بعدی حملات تروریستی باشد. بعد از حملات هفته گذشته پاریس، کشورهای اروپایی اعلام کرده‌اند قصد دارند تدابیر امنیتی را تشدید کنند.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه