حمایت کامرون از توهین به پیامبر اسلام

حمایت کامرون از توهین به پیامبر اسلام
نخست وزیر انگلیس و معاون وی حمایت خود را از انتشار یک کاریکاتور توهین آمیز جدید درمورد پیامبر بزرگوار اسلام در هفته نامه فرانسوی «شارلی ابدو» اعلام کردند و آن را آزادی بیان مطبوعات خواندند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از باشگاه خبرنگاران، «دیوید کامرون» نخست وزیر انگلیس و «نیک کلگ» معاون وی روز سه شنبه حمایت خود را از انتشار یک کاریکاتور توهین آمیز جدید درمورد حضرت محمد (ص) پیامبر بزرگوار اسلام در هفته نامه فرانسوی «شارلی ابدو» اعلام کردند.

این کاریکاتور توهین آمیز جدید قرار است در شماره روز چهارشنبه هفته نامه شارلی ابدو منتشر شود.

سخنگوی نخست وزیری انگلیس گفت هدف کامرون حمایت کامل از حق سردبیران در زمینه تصمیم گیری است که روح آزادی مطبوعات و آزادی بیان به شمار می‌رود.

در همین حال نخست وزیر انگلیس اذعان کرد انتشار این کاریکاتور ممکن است توهین تلقی شود.

نیک کلگ نیز با حمایت از تصمیم شارلی ابدو برای انتشار این کاریکاتور توهین آمیز گفت: «فکر نمی‌کنم شما بتوانید آزادی داشته باشید مگرآنکه قادر باشید آزادانه و در جامعه‌ای آزاد به نقد یکدیگر بپردازید.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه