کوثری:

پسر، توهم "مطهری زمان" بودن دارد

پسر، توهم "مطهری زمان" بودن دارد
نماینده مردم تهران با بیان اینکه علی مطهری توهم "مطهری زمان" بودن دارد، گفت: علی مطهری قابل اعتنا نیست و نباید به او بپردازیم چرا که کشور مشکلات مهمتری چون مسائل معیشتی و اقتصادی دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جهان نیوز، محمد کوثری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به مواضع اخیر علی مطهری علیه اصولگرایان، گفت: آقای مطهری تصورش این است که چون پدر بزرگوارش اسلام شناس به تمام معنا بود پس او هم یک اسلام شناس است و می‌تواند برای هر نهاد قانونی، تکلیف شرعی تعیین کند.

وی افزود: برزگترین مشکل آقای مطهری "توهم" است؛ او تصور کرده که مطهری زمان است در حالی چنین نیست و او حد و اندازه خودش و معلوماتش را نمی‌داند.

کوثری در عین حال با بیان اینکه فتنه‌گران به مطهری خط می‌دهند و از او برای تامین اهداف سیاسی‌ خود استفاده می‌کنند، تصریح کرد: به نظرم، علی مطهری قابل اعتنا نیست و نباید به او بپردازیم چرا که کشور مشکلات مهمتری چون مسائل معیشتی و اقتصادی دارد.

نماینده مردم تهران در پایان گفت: انتظار ما از آقای مطهری این است که دوست و دشمن را بشناسد و نسبت به توطئه‌های که فتنه‌گران برایش طراحی کرده‌اند هوشیار باشد و در زمین آنها بازی نکند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه