به ریاست اسبقیان؛

برگزاری مجمع عمومی فدراسیون نجات غریق و غواصی/ تصویب سند توسعه راهبردی برای سال ۱۴۰۵

برگزاری مجمع عمومی فدراسیون نجات غریق و غواصی/ تصویب سند توسعه راهبردی برای سال ۱۴۰۵
مجمع عمومی فدراسیون نجات غریق و غواصی به ریاست معاون وزیر ورزش و با حضور اعضای مجمع به‌صورت حضوری و وبیناری در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مجمع عمومی فدراسیون نجات غریق و غواصی صبح امروز (یکشنبه - 22 شهریور) به ریاست سیدمحمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای و با حضور کامیار سلطانی مدیرکل امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی، مهین فرهادی‌زاد نماینده کمیته ملی المپیک، مهدی حیدری رئیس فدراسیون و سایر اعضای مجمع به‌صورت حضوری و وبیناری در سالن جلسات وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.

رئیس فدراسیون در ابتدای نشست، گزارشی از عملکرد فدراسیون در بخش‌های برگزاری مجامع، نشست‌ها، دوره‌های آموزشی و برنامه‌های فرهنگی در سال ۱۴۰۴ ارائه و در ادامه به موفقیت‌های کسب‌شده ورزشکاران در سال گذشته اشاره کرد.

در این نشست، تقویم ورزشی و سند توسعه راهبردی فدراسیون برای سال ۱۴۰۵ از سوی نایب رئیس اول فدراسیون ارائه شد و پس از بررسی اعضای حاضر، به تصویب رسید. وی همچنین توضیحاتی درباره اصلاحیه آیین‌نامه اجرایی فدراسیون در سال گذشته ارائه کرد.

در ادامه، حسابرس مستقل، خزانه‌دار و بازرس فدراسیون نیز هر یک به‌صورت جداگانه گزارشی از عملکرد حوزه مربوطه ارائه کردند که مورد بررسی و تأیید اعضای مجمع قرار گرفت.

همچنین اعضای مجمع درباره انتخاب سرپرست نایب رئیس دوم از سوی رئیس فدراسیون، نحوه پرداخت حق‌الزحمه‌ها و آیین‌نامه اداری، مالی و اداری استخدامی که از سوی وزارت ورزش و جوانان ابلاغ شده بود، رأی موافق دادند و در پایان نکات و نقطه‌نظرات خود را ارائه کردند.

اسبقیان: باید برای گسترش ورزشکاران سازمان یافته در رشته غواصی و نجات غریق برنامه‌ریزی کرد

محمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارتخانه، در مجمع عمومی سالانه فدراسیون نجات غریق و غواصی بیان کرد: مجامع باید اثرگذار و کارآمد باشند و ما موظف هستیم با رفع نقاط ضعف در فدراسیون‌ها، موجب رشد ورزش قهرمانی و حرفه‌ای کشور شویم.

وی افزود: فدراسیون و روسای هیات‌های استانی باید ضمن برگزاری جشنواره و مسابقات جوانان و نوجوانان، با نمایندگان آموزش و پرورش نیز تعامل داشته باشند تا شاهد توسعه ورزشکاران سازمان‌یافته در سطح کشور باشیم.

اسبقیان یادآور شد: طبق گزارش‌های ارائه‌شده، فدراسیون نجات غریق و غواصی در سال گذشته ۴ جلسه هیات‌رییسه و ۲۵ مجمع استانی برگزار کرده؛ خواهشمندم در سال جدید جلسات هیات‌رییسه به‌صورت ماهیانه و مجامع در تمام استان‌ها برگزار شوند.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان تأکید کرد: سواحل موضوع بسیار مهمی است و متأسفانه سالانه شاهد اتفاقات بسیار ناگوار در سواحل هستیم. فدراسیون باید تلاش کند با حمایت هیات‌های استانی از نظر تجهیزات و تعامل با وزارت کشور، در راستای رفع معضلات سواحل اقدام کند.

اسبقیان در پایان بیان کرد: متأسفانه ما درگیر یک جنگ ناجوانمردانه هستیم و اکنون سواحل ما مورد تهاجم ارتش تروریستی قرار گرفته. بنده پیشنهاد می‌کنم برای نشان دادن اقتدار ایران اسلامی و حمایت از رزمندگان کشور، فدراسیون با همکاری هیات‌های استانی برنامه‌ای فرهنگی – ورزشی با نام سردار شهید تنگسیری در سواحل برگزار کند و در این جشنواره از خانواده شهید نیز تجلیل شود.

در پایان، این پیشنهاد مورد توجه و تأیید اعضای مجمع قرار گرفت و مقرر شد جلسات هماهنگی و اجرای جشنواره برگزار شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه