سردار فرجیان‌زاده:

اولویت تربیت بدنی سپاه‌های استانی ارتقا آمادگی جسمانی بسیجیان باشد

اولویت تربیت بدنی سپاه‌های استانی ارتقا آمادگی جسمانی بسیجیان باشد
معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین گفت: ورزش همگانی باید به صورت یک امر نهادینه در اولویت کارهای بسیج تا سطح حوزه و پایگاه‌ها باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، دومین روز همایش مسئولان ورزش بسیج سراسر کشور امروز در سازمان تربیت بدنی بسیج برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

سردار فرجیان‌زاده معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به توصیه‌های مقام معظم رهبری برای توسعه ورزش همگانی اظهار داشت: ورزش همگانی باید به صورت یک امر نهادینه در اولویت کارهای بسیج تا سطح حوزه و پایگاه‌ها باشد.

,

 

,

سردار صالحی معاون بسیج ستاد کل نیروهای مسلح هم در این همایش با اشاره به برنامه‌های ستاد کل نیروهای مسلح و سازمان بسیج، افزود: در سال 94 اولویت تربیت بدنی سپاه‌های استانی باید ارتقا آمادگی جسمانی کارکنان و بسیجیان باشد و در همین رابطه هم برنامه‌هایی در حال تنظیم است.

,

 

,

دکتر مهرزاد حمیدی معاون تربیت بدنی و توسعه سلامت وزارت آموزش و پرورش هم در این همایش با اشاره به کارهای بزرگی که در بسیج در بخش توسعه ورزش همگانی و زیر ساخت‌ها صورت گرفته است، گفت: در فعالیت‌های ورزش دانش‌آموزی می‌توان با استفاده از ظرفیت عظیم بسیج گام‌های موثری در جهت رشد و توسعه ورزش در جامعه برداشت.

,

 

,

گفتنی است، در روز اول همایش مسئولان ورزش بسیج سراسر کشور که به مدت دو روز به میزبانی سازمان تربیت بدنی بسیج برگزار می‌شود، مسئولانی مانند امیر سرتیپ باقری رئیس شورای سیاست‌گذاری ستاد کل نیروهای مسلح، سردار باران چشمه رئیس تربیت بدنی ستاد کل نیروهای مسلح و دکتر شعبانی بهار معاون ورزش همگانی وزارت ورزش حضور پیدا کرده بودند و در سخنانی به تبیین اهمیت نقش بسیج در ورزش کشور پرداختند.

,

 

,

انتهای پیام/خ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه