حمایت کفاشیان از برنامه های تیم بانوان

حمایت کفاشیان از برنامه های تیم بانوان
رئیس فدراسیون فوتبال ایران رسما اعلام کرد می خواهد از برنامه های تیم بانوان کشورمان حمایت کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از ارگان خبری فدراسیون فوتبال؛ علی کفاشیان که در گردهمایی نواب رئیس بانوان حاضر شده بود، گفت: «با حمایت از برنامه های بانوان قصد داریم تا بستر رشد و موفقیت را برای آنها ایجاد کنیم.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, و به نقل از ارگان خبری فدراسیون فوتبال؛ علی کفاشیان که در گردهمایی نواب رئیس بانوان حاضر شده بود، گفت: «با حمایت از برنامه های بانوان قصد داریم تا بستر رشد و موفقیت را برای آنها ایجاد کنیم.»,

کفاشیان اضافه کرد: «پنج تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان داریم که بدون شک با حمایت از این تیم ها قصد داریم تا زمینه ساز موفقیت فوتبال و فوتسال بانوان باشیم.» 
او گفت: «تیم های ملی فوتبال نوجوانان ، جوانان و بزرگسالان خود را برای حضور در مسابقات آسیایی آماده می کنیم و سعی می کنیم با توجه به بودجه ای که در اختیار این تیم ها قرار می دهیم، حضور موفقی در مسابقات داشته باشند.»

,
,

انتهای خبر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه