برزای: پرسپولیس را دور نزدم؛ استقلالی هستم

برزای: پرسپولیس را دور نزدم؛ استقلالی هستم
هافبک جدید تیم استقلال گفت:هیچ وقت شخصا با پرسپولیس صحبت نکردم و مدیر برنامه هایم با این باشگاه مذاکره می کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابهنام برزای درباره حضورش در استقلال در حالیکه صحبت از پیوستنش به پرسپولیس بود عنوان کرد:من خیلی علاقه داشتم فوتبالم را در خارج از کشور و در اروپا ادامه بدهم اما برای این فصل شرایط مهیا نشد.پس از آن گزینه های داخلی را بررسی کردم.از چند تیم لیگ برتری از جمله استقلال،پرسپولیس و سایپا پیشنهاداتی داشتم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد:برای تصمیم گیری با چند تن از بزرگان فوتبال مشورت کردم و در نهایت تصمیم گرفتم استقلال را انتخاب کنم.با توجه به شرایطی که استقلال دارد هر بازیکنی الان به این تیم برود موفق می شود.البته دلیل اصلی این انتخاب به خاطر مرحوم خواهرم بود.او یک استقلالی اصیل بود که حتی به خاطر شکست های استقلال اشک می ریخت.

,

برزای افزود:من هیچ وقت شخصا با پرسپولیس صحبت نکردم و مدیر برنامه هایم با این باشگاه مذاکره می کرد.البته با استقلال شخصا صحبت کردم و آرزویم این بود که قلعه نویی به من پیشنهاد بدهد.خودم هم از قدیم استقلالی بودم بنابراین چرخشی در کار نبود.

,

وی درباره اینکه گفته می شود بندی در قراردادش هست که می تواند فصل آینده در خارج از کشور بازی کند گفت:همین طور است.اگر پیشنهاد خوبی داشته باشم با مسولان باشگاه مطرح می کنم تا بتوانم به فوتبالم در خارج از کشور ادامه بدهم.

,

منبع کاپ

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه